+36 70 369 44 78

Blog

Nagy meglepetéssel készülhet az Apple a jövő iPhone tulajdonosainak

Nagy meglepetéssel készülhet az Apple a jövő iPhone tulajdonosainak

Így lassan év vége felé közeledve nem is lenne igazi ez a december egy kis jövőre vonatkozó iPhone pletyka nélkül.

Egyes források elemzőkre hivatkozva állítják, hogy az Apple a jövő évben taktikát vált és az ezt követő években nem csak ősszel, hanem valamikor az év folyamán máskor is kiad majd iPhone készülékeket. 2021-től így összesen négy új modellre számíthatunk, melyek mindegyike OLED kiejlzős lesz és 5G támogatással is rendelkezik majd.
Ez logikus lépés lenne a cég részéről, tekintve azt, hogy számos androidos gyártó évi kétszer hoz prémium csúcsmobilokat a piacra, így Tim Cook cége még jobban fel tudná venni a versenyt a konkurenciával.

A másik pletyka, ami már a 2020-ban megjelenő modelleket is érintené, hogy a vállalat AirPods fülhallgatókat csomagolna a készülékek mellé, így ösztönözve jobban a vásárlókat, hogy ezt a terméket válasszák.
Azon túl, hogy ez nyilván megdobná az eladásokat, nehezen elképzelhető egy olyan profitorientált vállalattól mint az Apple, hogy egy amúgy 159 dolláros eszközt adnak a készülékek mellé, hacsak -és ez szintén jól illene az üzletpolitikájukba- nem fog ez azzal járni, hogy még inkább tudják fölfelé tornázni azokat a bizonyos iPhone árakat, amik már így is sokaknál kiverik a biztosítékot.

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.