+36 70 369 44 78

Blog

Napokon belül itthon is elstartolhat az Apple Pay

Napokon belül itthon is elstartolhat az Apple Pay

Az Apple Pay fokozatosan bővült Európában és a Közel-Keleten; Lengyelországban, Norvégiában, Kazahsztánban, Belgiumban, Németországban, Csehországban, Szaúd-Arábiában, Ausztriában és Izlandon is elérhetővé vált az elmúlt évben. A közeljövőben a szolgáltatás valószínűleg Magyarországon és Luxemburgban is meg fog jelenni – számolt be a MacRumors.

A portál felfedezett olyan szerver beállításokat, amelyeket az Apple azelőtt szokott megtenni, hogy egy új régióban bevezetné a szolgáltatást és ezek az új régiók most Luxemburg és Magyarország lesznek, ahol az oldal szerint napokon belül elindulhat az Apple Pay.
A luxemburgi bank már meg is erősítette a híreszteléseket, de ez az első olyan eset, hogy konkrétan kis hazánkról is hallunk, így elég biztosra vehető az információ.

Az Apple Pay először 2014 októberében indult el az Egyesült Államokban, és azóta több tucat ország területére bővítette ki a cég. Az Apple vezérigazgatója, Tim Cook azt mondta márciusban, hogy az Apple fizetős szolgáltatása több, mint 40 régióban lesz elérhető 2019 végéig.
Ezek szerint napokon belül nálunk is fizethetünk kompatibilis iPhone vagy Apple Watch eszközünkkel minden olyan terminálnál, ahol lehetséges a PayPass fizetés, azaz gyakorlatilag mindenhol.

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.