+36 70 369 44 78

Blog

Nem biztos, hogy érdemes telepíteni az iOS legújabb frissítését

Nem biztos, hogy érdemes telepíteni az iOS legújabb frissítését

Az Apple a múlt héten tette közzé az iOS 12.1.1-es frissítését, amely többek között olyan újdonságokkal szolgált, mint a Face Time videóhívások alatti egyszerű kameraváltás. Sajnos azonban ezúttal sem sikerült tökéletesen stabilizálni az operációs rendszert. A Forbes beszámolója szerint ugyanis számos felhasználó jelezte, hogy a frissítés óta a készüléke nem csatlakozik a mobilnethez.

A probléma a visszajelzések alapján több országban és számos különböző készülék esetében is előfordult. Van akinél egyes funkciók mennek, van akinél csak bizonyos appok működek, de akadnak, akiknél kizárólag WiFi-n keresztül megy minden. Az érintettek több megoldást is próbáltak találni a hibára, eddig sikertelenül.

Az Apple tud a hibáról, annál is inkább mivel azt már az iOS 12.1.1 bétatesztelői is jelezték, így jó szokásukhoz híven már a javításon dolgoznak a cupertinoiak.

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.