+36 70 369 44 78

Blog

Nem hiszed el mit talált a lány az iPhone Xs Max dobozában

Nem hiszed el mit talált a lány az iPhone Xs Max dobozában

A maszol.ro írta meg, hogy milyen meglepetés ért egy a romániai Craiova nevű városban élő lányt, amikor kézhez kapta az interneten megrendelt vadi új iPhone Xs Max készülékét. A hölgyemény egy bizonyos Media Galaxy nevű üzletlánc egyik boltjában nézett ki egy 256 GB memóriával bíró verziót az Apple csúcsmodelljéből, ám mivel a boltban nem volt raktáron a telefonból, így meg kellett rendelnie.

Így is tett és ki is fizette a készülékért a 6800 Lejt vagyis mintegy 430 000 Forintot. (Igen, még Romániában is olcsóbb az iPhone, mint nálunk.) A csavar a storyban ott van, hogy amikor kézhez kapta a telefon érintetlen dobozát, kibontva meglepve tapasztalta, hogy abban készülék helyett gyurma darabok vannak.

A lány elmondta, hogy az volt a szerencse, hogy az üzletben akarta átvenni a készüléket, hogy segítsenek neki beüzemelni, mert soha nem magyarázta volna ki, ha házhoz rendeli, hogy tényleg egy gyurmadarabokkal teli dobozt hozott neki a futár. Az üzletben mindenki a csodájára járt az átverésnek, az eladók pedig megígérték neki, hogy természetesen utánanéznek a dolognak és amint csak lehet rendelnek neki egy másik készüléket, ami remélhetőleg már tényleg egy telefon lesz. Azt nem lehet tudni, hogy hogyan került gyurma az iPhone helyére és mi lett az eredeti készülékkel.

 

 

Hasonló bejegyzések

2019. 7. 23.

Videón az idei iPhone modellek!

Ahogy közeledik az idei iPhone készülékek bemutatásának időpontja, egyre több és egyre részletesebb info és hír lát napvilágot velük kapcsolatban. Jóllehet ezek java része fenntartásokkal kezelendő pletyka, de valljuk be, hogy az Apple – és a többi gyártó – már évek óta egyre nehezebben tud meglepetést okozni a felhasználóknak a sok szivárogtatás miatt. Ezúttal már […]

Elolvasom
2019. 7. 16.

Budapestre érkezik az Apple társalapítója

Idén október 30-án látogat a fővárosba Steve Wozniak, az Apple társalapítója. A szakmában csak Woz-ként emlegetett mérnök 1976-ban alapította a néhai Steve Jobs-al az Apple Computer Inc. vállalatot és tervezte meg gyakorlatilag az első személyi számítógépet, melyet elég volt rákötni egy monitorra, csatlakoztatni egy klaviatúrát és már mehetett is buli. Még abban az évben piacra […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.