+36 70 369 44 78

Blog

Nem hiszed el mit talált a lány az iPhone Xs Max dobozában

Nem hiszed el mit talált a lány az iPhone Xs Max dobozában

A maszol.ro írta meg, hogy milyen meglepetés ért egy a romániai Craiova nevű városban élő lányt, amikor kézhez kapta az interneten megrendelt vadi új iPhone Xs Max készülékét. A hölgyemény egy bizonyos Media Galaxy nevű üzletlánc egyik boltjában nézett ki egy 256 GB memóriával bíró verziót az Apple csúcsmodelljéből, ám mivel a boltban nem volt raktáron a telefonból, így meg kellett rendelnie.

Így is tett és ki is fizette a készülékért a 6800 Lejt vagyis mintegy 430 000 Forintot. (Igen, még Romániában is olcsóbb az iPhone, mint nálunk.) A csavar a storyban ott van, hogy amikor kézhez kapta a telefon érintetlen dobozát, kibontva meglepve tapasztalta, hogy abban készülék helyett gyurma darabok vannak.

A lány elmondta, hogy az volt a szerencse, hogy az üzletben akarta átvenni a készüléket, hogy segítsenek neki beüzemelni, mert soha nem magyarázta volna ki, ha házhoz rendeli, hogy tényleg egy gyurmadarabokkal teli dobozt hozott neki a futár. Az üzletben mindenki a csodájára járt az átverésnek, az eladók pedig megígérték neki, hogy természetesen utánanéznek a dolognak és amint csak lehet rendelnek neki egy másik készüléket, ami remélhetőleg már tényleg egy telefon lesz. Azt nem lehet tudni, hogy hogyan került gyurma az iPhone helyére és mi lett az eredeti készülékkel.

 

 

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.