+36 70 369 44 78

Blog

No words needed: Itt az iPhone aminek egy Apple Watch van a hátlapján

No words needed: Itt az iPhone aminek egy Apple Watch van a hátlapján

Az egyik “kedvenc” telefon designerünk ismét alkotott. De még milyet! A Caviar nevű – természetesen orosz – cégnek nem volt elég az olyan hiánypótló termékek megalkotása, mint a Trump vagy Putyin aranyozott arcmásával díszített és a drágakövekkel kirakott iPhone készülékek megalkotása vagy ott van még az is aminek egy működő óraszerkezet ketyeg a hátlapján. Nem, ők most 19-re lapot húztak és előálltak egy elvetemült ötlettel, amit a jó Dr. Frankenstein is megirigyelt volna. Kapaszkodjunk meg; ráerősítettek egy Apple okosórát – természetesen arany szíjjal – egy iPhone Xs Max hátuljára. Ennyi.


Igazából tényleg nem találunk szavakat. A gyártó eddigi termékeit még magyarázhattuk azzal, hogy biztosan megvan az a réteg aki akár több millió forintnak megfelelő dollárt sem sajnál arra, hogy ilyen szinten tűnjön ki az almás mobilt használók közül, de ez a készülék nem csak veszett drága hanem rettenetesen funkciótlan is. Azt gondoljuk, hogy kár keresni a miértekre a választ, annál is inkább, mert biztosan van aki ezt látva felkiált, hogy ‘heuréka’ és már csengeti is ki a 21 000 dolláros (közel 6 millió forintos) vételárat.


Akinek nem volt elég ennyi vizuális élmény, annak itt egy videó is a termékcsaládról ami egyébként márketingből ötös. Hiszen mire is vágyhat a XXI. századi férfi a fegyvereken, sportkocsikon, okostelefonokon és svájci órákon kívül?!

 

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.