+36 70 369 44 78

Blog

Nyerj iPhone készülékeddel lőtt fotóval!

Nyerj iPhone készülékeddel lőtt fotóval!

Az Apple meghirdette legújabb fotós versenyét iPhone tulajok között. A nyertes pályamunkák többek között óriásplakátokon, a cég online felületein és különböző marketinganyagokon is megjelennek majd. A Shot on iPhone elnevezésű pályázat 10 nyertesét olyan nagy nevek fogják kiválasztani, mint például Phil Schiller marketingért felelős alelnök, Jon McCormack a kameraszoftveres csapat vezetője vagy Pete Souza a Fehér Ház hivatalos fotósa.
Nevezni bármilyen iPhone-al készült fotóval lehet és engedélyezett a képek szerkesztése is, történjen az akár Apple-től származó vagy bármilyen külső féltől eredő szoftverrel.

Ha betöltötted a 18. életévedet, akkor a nevezéshez nincs más dolgod, mint meglőni életed iPhone fotóját, esetleg megszerkeszteni és február 7-ig feltölteni instagramra vagy twitterre és megjelelölni a #ShotOniPhone hashtaggel. Amennyiben szeretnéd elküldheted nekik e-mailben is a shotoniphone@apple.com címre, de ez esetben ügyelj, hogy a fotó fáljának neve kövesse a keresztnév_vezetéknév_iPhonemodell formátumot.

Mindenkinek sok sikert kíván az iPhoneszerviz csapata! 🙂

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.