+36 70 369 44 78

Blog

Putyin vagy Trump aranyozott képmásával díszített iPhone is elérhető, csak meg kell fizetni

Putyin vagy Trump aranyozott képmásával díszített iPhone is elérhető, csak meg kell fizetni

Már egy ideje hazánkban is elérhető az Apple mobiltelefonjainak két új zászlóshajója az iPhone Xs és nagyobb testvére az Xs Max és amiben mindenki egyetért, hogy bizony nem olcsóak. Aki azonban még extravagánsabb külsejű és természetesen egyúttal még sokkal drágább almás telefonokra vágyik, annak egyértelműen a Caviar nevű -természetesen- orosz luxusmárka oldalát érdemes felkeresnie. Arra azonban érdemes felkészülni, hogy a különböző nemesfémekből készült és drágakövekkel kirakott iPhone-ok nagyon de nagyon nem olcsóak, bár igaz, hogy kizárólag a legnagyobb kapacitású, 512 GB-os modellek rendelhetőek.

A legolcsóbb darabok is 5000$ fölött kezdődnek, aki azonban ki szeretné maxolni a rongyrázást, annak egyértelműen a Maximum Fine Gold névre hallgató iPhone Xs Max-ot illik választania, aminek hátlapja 150 gramm aranyat tartalmaz, ennek megfelelően 15 340$ azaz több, mint 4 millió forint az ára.

Ha valakinek a drágakövek jönnek be inkább, akkor sem kell csalódnia; a 400 gyémánttal kirakott Maximum Diamonds iPhone éppen neki való és potom 9880$-ért meg is rendelheti.

Ha valaki inkább a politikai nagyhatalmak vezetőivel szeretne villogni, arra is van megoldás, azonban itt csak iPhone X rendelésére van lehetőség. Cserébe az USA elnökének, Donald Trump-nak az aranyozott arcképével díszített készüléket megkaphatjuk már 3910$-ért is, Vlagyimir Putyin aranyozott mása pedig valamivel drágábban, 4290$-ért “mosolyog” a külvilágra miközben telefonálunk.

 

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.