+36 70 369 44 78

Blog

Régi Apple géped újra használható lehet?

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped!

Memória bővítése 

A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni.

Korszerű tárhely 

Másik jelentős javulás egy korszerűbb tárhelyre cserélni a régi HDD-t, ez ugyanúgy hatalmas segítség lehet.

Tisztítás

Nagyon sokszor egy jelentős tisztítás is ráfér a régebbi készülékekre, főleg ha még egyszer sem volt vagy már több éve, mert ekkor a sok por akár még további meghibásodásokat is eredményezhet.

Bevizsgálás, majd egyéb javítások

Ugyanígy, ha bármi további probléma merülne fel nyilván azt is érdemes minél hamarabb megjavítani hogy tovább tudjuk használni szeretett gépünket.

Hasonló bejegyzések

2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom
2022. 9. 9.

Megérkezett az új iPhone széria

Négy új mobilja jelent meg az Apple-nek idén ősszel. Az iPhone 14, 14 Plus, 14 Pro, 14 Pro Max. Az alapmodellek a 14 és 14 plus nem sokban különböznek az előző generációtól külsőre és belsőre is hasonlóak, de mégis mik az újdonságok? Nagyon sok embernél fontos tényezőt játszik a kamera a telefonjában, úgyhogy kezdjük is […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.