+36 70 369 44 78

iPhone 6 Alaplap javítás

1 munkanap alatt elkészítjük neked

Bevizsgálás alapján

Megjavítjuk

iPhone alaplap csere és javítás

A készülék legfontosabb alkatrésze az alaplap, amire egyfajta alvázként csatlakoznak a különféle funkciókat ellátó alkatrészek. Szerencsére meghibásodás esetén az alaplap számos esetben javítható. Bevizsgáljuk a készülékedet, és ha az alaplap okozza a problémát, akkor elvégezzük a szükséges javításokat.

Szervizünk elsőként kezdett el alaplapi javításokkal foglalkozni, ezért a 10 év alatt összegyűjtött rutint magasan képzett szakemberek tudásával párosítjuk. Olyan problémákra is találunk megoldást, amit más szervizekben nem sikerült orvosolni, kollégáink szakértelmének hála,

Gyakori kérdések

Mennyi időt vesz igénybe az alaplapi javítás?

1 munkanapot vesz igénybe az alaplapi hiba feltárása és javítása, ez idő alatt akár cseretelefont is biztosítunk számodra.

Várunk szervizünkben

Meg fogsz lepődni milyen gyorsan megjavítjuk készüléked!

Ha szeretnéd felgyorsítani az ügyintézést, akkor töltsd ki az alábbi űrlapot, így saját időpontot is foglalhatsz, vagy ha távol laksz igénybeveheted szervizfutár szolgáltatásunkat!

Tudod, hogy mikor jönnél?

Foglalj időpontot, hogy sorbanállás nélkül intézhesd készüléked javítását!

Igénybe veszed Szervizfutár szolgáltatásunkat?

Messze laksz tőlünk? Semmi gond. Add le készüléked egy GLS csomagponton és a javítást követően visszaküldjük neked futárral!

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.