+36 70 369 44 78

Blog

Színkavalkáddal érkeznek az idei új iPhone modellek

Színkavalkáddal érkeznek az idei új iPhone modellek

Ming-Chi Kuo, az örök érvényű Apple jós, ritkán téved, ha a cupertinoi tech-óriásról van szó. A KGI securities volt elemzője legfrissebb jelentésében a még 2018-ban várható iPhone modellekkel kapcsolatban fedi fel a becsléseit. E szerint még ebben az évben érkezik egy 6.5 hüvelykes, OLED kijelzős modell, amely dual SIM-es lesz és Kuo szerint valahol 1000 $ körül lesz az ára, csakúgy, mint a jelenlegi iPhone X-nek. Továbbá érkezik még egy 6.1 hüvelykes, LCD kijelzős készülék, az X design-ával, 700 $ körüli induló árral, valamint jöhet még egy 5.8 colos, “felfrissített” iPhone X.

További izgalmakra adhat okot, hogy az elemző szerint míg az új 6.5 inches modell fekete, fehér és arany (!) színekben lesz majd kapható, addig a belépő szintű 6.1 hüvelykes LCD-s készülékek szürke, fehér, kék, piros és narancssárga színpalettával kerülnek a boltok polcaira.
Ezek a hírek megerősíthetik az FCC által, még áprilisban kiszivárogtatott arany iPhone X pletykákat:

Az egyelőre nem világos, hogy a piros szín alatt a szokásos Product (RED)™ verzióra kell-e gondolnunk, de amennyiben igen, akkor az eddigi tendenciák alapján azt az Apple néhány hónappal az új telefonok bemutatása után rukkol majd elő ezzel a design-al.

A versenyképes árképzéssel és a nagy színválasztékkal az Apple biztosan ismét nagyot kaszálna. Kuo szerint az átlagpiac cirka 55%-a választaná az olcsóbb LCD kijelzős modellt, míg a maradék 45%, az ún. korai felhasználók, csapnának le az új prémium modellekre.

 

forrás: 9to5mac

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.