+36 70 369 44 78

Blog

Tovább tör előre audio fronton az Apple

Tovább tör előre audio fronton az Apple

A hírek szerint a kaliforniai cég jövőre feltekeri a hangerőt, gőzerővel dolgoznak a 2019-es hangtechnikai stratégiájukon.

A következő évben érkezik az AirPods következő generációja, zajcsökkentéssel és vízállósággal megspékelve. Az Apple próbálja megnövelni a füles hatótávját is, hogy jobban eltávolodhassunk  iPhone vagy iPad készülékünktől. Azért úszkálni még nem fogunk tudni velük: a vízállóság elsősorban az esőre és az izzadásra vonatkozik.
A magasabb minőséggel valószínűleg magasabb ár is jár majd, de további jó hír, hogy az új AirPods vezeték-nélküli töltőtokkal érkezhet, amely kompatibilis lesz a közelgő AirPower töltővel.
A vállalat állítólag belső vitára bocsájtotta a biometrikus szenzorok bevezetését is, így lehetséges, hogy a jövőben az AirPods-al bővül az Apple egészségügyi ellátással kapcsolatos hardver-kínálata.

Egy másik új hír szerint a cég be akar törni a stúdió minőségű fejhallgatók világába is. A Bose és a Sennheiser drágább modelljeivel szeretnék felvenni a versenyt, az Apple-t, mint márkát felhasználva akarnak egy magasabb rendű alternatívát képviselni a piacon. Ilyen típusú fejhallgatót már 2018 végén piacra akartak dobni, de fejlesztési nehézségekbe ütköztek, amiket úgy tűnik lassan sikerül leküzdeniük.

A HomePod megjelenése óta ezidáig nem jeleskedik az eladások tekintetében, bár sokan dicsérik a hangminőségét. Mindenesetre, ez nem tántorította el az Apple-t, hogy már az újabb generációról tárgyaljon, mely a pletykák szerint olcsóbb lesz a jelenlegi modellnél.

 

forrás: Bloomberg

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.