+36 70 369 44 78

Blog

Tripla kamerával érkezik az iPhone XI

Tripla kamerával érkezik az iPhone XI

Bár még odébb van az Apple idei csúcsmobiljaink leleplezése, egyre több forrás állítja, hogy a cég is beáll a tripla kamerások sorába, igaz nem a legízlésesebb elrendezésben. Egy mostanában kiszivárgott kép szerint, ahogy azt az előzetes pletykák is pedzegették, a cupertinoiak a konkurens gyártókkal ellentétben meghagyják az optikák vertikális elrendezését, ráadásul egy furcsa keretben.
A korábbi iPhone készülékekhez hasonlóan a bal oldali lencsék egy fő kamerából és egy teleobjektívből állnak, amelyek 14 és 10 megapixelesek lehetnek a korai híresztelések szerint. A jobb oldali optika rejtélyesebb, ám a pletykák quad-LED vakuról és egy harmadik, nagy látószögű, esetleg ToF kameráról szólnak.

A kijelző várhatóan ugyanaz marad, mint az iPhone Xs esetén, de a keret és a notch kisebb lesz. Az A13 Bionic chip és az iOS 13 operációs rendszer már biztosra vehető, ami elhozhatja végre az integrált sötét módot. A korábbi híresztelésekkel ellentétben az Apple nem vált át a telefonjain az USB-C csatlakozókra, helyettük új 18 wattos töltőfejeket ígérnek a mostani 5 wattosok helyett, amivel lényegesen gyorsabb tölthetjük majd fel a készülékeket. Ezenkívül a Samsung új csúcstelefonjához hasonlóan, az új iPhone képes lesz vezeték nélkül tölteni más eszközöket, például az Apple Watch okosórákat.

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.