+36 70 369 44 78

Blog

Úgy érzi az iPhone miatt lett meleg, ezért perli a céget egy férfi

Úgy érzi az iPhone miatt lett meleg, ezért perli a céget egy férfi

Az már megszokott, hogy az Apple-t folyamatosan perlik valami miatt, egy ekkora volumennel rendelkező vállalatnál ez nem is ritka, viszont most egy egészen extrém esetről számolt be a Moscow Times. Egy orosz férfi 5 millió forintnak megfelelő rubelt követel Tim Cook cégétől, mert szerinte az iPhone készüléke meleggé tette őt.

A Razumilov nevű férfi azt állítja, hogy még a nyáron keveredett bele egy azonos nemű kapcsolatba, miután 69 úgynevezett GayCoint kapott egy kriptovaluta applikáción keresztül, amit még 2017-ben töltött le az iPhone-jára. Az ismeretlen küldő egy angol nyelvű üzenetet is csatolt, amiben arról ír, hogy „ne ítélkezz anélkül, hogy kipróbálnád”.

Valóban arra gondoltam, hogy hogyan ítélkezhetnék anélkül, hogy kipróbálnám? És eldöntöttem, kipróbálom a kapcsolatot egy azonos neművel. Két hónap elteltével azt mondhatom, hogy beleragadtam a saját nemem egy tagjával való kapcsolatba, és nem tudok kikászálódni belőle. Van egy állandó barátom, és nem tudom, ezt hogyan mondjam el a szüleimnek. Miután megkaptam a fent említett üzenetet, az életem rossz irányba fordult, és már sosem leszek normális – panaszkodott a férfi.

Razumilov váltig állítja, hogy az Apple manipulatív módon kényszerítette őt a homoszexualitás felé, a pénz pedig a ,,mentális egészségkárosodást és az erkölcsi szenvedést˝ ellensúlyozná.
Az ügy első bírósági meghallgatása október 17-én lesz…

 

forrás: 24.hu

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.