+36 70 369 44 78

Blog

Úgy érzi az iPhone miatt lett meleg, ezért perli a céget egy férfi

Úgy érzi az iPhone miatt lett meleg, ezért perli a céget egy férfi

Az már megszokott, hogy az Apple-t folyamatosan perlik valami miatt, egy ekkora volumennel rendelkező vállalatnál ez nem is ritka, viszont most egy egészen extrém esetről számolt be a Moscow Times. Egy orosz férfi 5 millió forintnak megfelelő rubelt követel Tim Cook cégétől, mert szerinte az iPhone készüléke meleggé tette őt.

A Razumilov nevű férfi azt állítja, hogy még a nyáron keveredett bele egy azonos nemű kapcsolatba, miután 69 úgynevezett GayCoint kapott egy kriptovaluta applikáción keresztül, amit még 2017-ben töltött le az iPhone-jára. Az ismeretlen küldő egy angol nyelvű üzenetet is csatolt, amiben arról ír, hogy „ne ítélkezz anélkül, hogy kipróbálnád”.

Valóban arra gondoltam, hogy hogyan ítélkezhetnék anélkül, hogy kipróbálnám? És eldöntöttem, kipróbálom a kapcsolatot egy azonos neművel. Két hónap elteltével azt mondhatom, hogy beleragadtam a saját nemem egy tagjával való kapcsolatba, és nem tudok kikászálódni belőle. Van egy állandó barátom, és nem tudom, ezt hogyan mondjam el a szüleimnek. Miután megkaptam a fent említett üzenetet, az életem rossz irányba fordult, és már sosem leszek normális – panaszkodott a férfi.

Razumilov váltig állítja, hogy az Apple manipulatív módon kényszerítette őt a homoszexualitás felé, a pénz pedig a ,,mentális egészségkárosodást és az erkölcsi szenvedést˝ ellensúlyozná.
Az ügy első bírósági meghallgatása október 17-én lesz…

 

forrás: 24.hu

Hasonló bejegyzések

2019. 10. 10.

Nagy meglepetéssel készül az Apple jövőre

Legalábbis az örök érvényű Apple-jós, Ming-Chi Kuo szerint. A 9to5Mac rántotta le a leplet az elemző legfrissebb jóslatairól, melyek szerint a cég már 2020 első negyedévében belehúz a termékpalettát illetően. Kuo szerint mindenekelőtt egy iPhone SE 2 illetve az új iPad Pro modellek esedékesek a jövő év elején. Utóbbinál a jóslatok már korábban is arról […]

Elolvasom
2019. 10. 8.

Új AirPods a láthatáron

Miután 9to5Mac múlt héten közzétette az AirPod új generációjáról szóló jelentését, nem is kelett sokat várni, hogy Michael Rieplhuber grafikai tervező  a Twitter-en megossza legújabb alkotását: egy reális koncepciót, amely megmutatja, hogyan nézhet ki az új fülbe helyezhető AirPods. Néhány hasonlóság ellenére a kép egy nagyon eltérő terméket mutat az AirPods-tól, amelyet ma mindannyian ismerünk. Ami elsőre is mindjárt szembetűnő […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.