+36 70 369 44 78

Blog

Úgy érzi az iPhone miatt lett meleg, ezért perli a céget egy férfi

Úgy érzi az iPhone miatt lett meleg, ezért perli a céget egy férfi

Az már megszokott, hogy az Apple-t folyamatosan perlik valami miatt, egy ekkora volumennel rendelkező vállalatnál ez nem is ritka, viszont most egy egészen extrém esetről számolt be a Moscow Times. Egy orosz férfi 5 millió forintnak megfelelő rubelt követel Tim Cook cégétől, mert szerinte az iPhone készüléke meleggé tette őt.

A Razumilov nevű férfi azt állítja, hogy még a nyáron keveredett bele egy azonos nemű kapcsolatba, miután 69 úgynevezett GayCoint kapott egy kriptovaluta applikáción keresztül, amit még 2017-ben töltött le az iPhone-jára. Az ismeretlen küldő egy angol nyelvű üzenetet is csatolt, amiben arról ír, hogy „ne ítélkezz anélkül, hogy kipróbálnád”.

Valóban arra gondoltam, hogy hogyan ítélkezhetnék anélkül, hogy kipróbálnám? És eldöntöttem, kipróbálom a kapcsolatot egy azonos neművel. Két hónap elteltével azt mondhatom, hogy beleragadtam a saját nemem egy tagjával való kapcsolatba, és nem tudok kikászálódni belőle. Van egy állandó barátom, és nem tudom, ezt hogyan mondjam el a szüleimnek. Miután megkaptam a fent említett üzenetet, az életem rossz irányba fordult, és már sosem leszek normális – panaszkodott a férfi.

Razumilov váltig állítja, hogy az Apple manipulatív módon kényszerítette őt a homoszexualitás felé, a pénz pedig a ,,mentális egészségkárosodást és az erkölcsi szenvedést˝ ellensúlyozná.
Az ügy első bírósági meghallgatása október 17-én lesz…

 

forrás: 24.hu

Hasonló bejegyzések

2020. 1. 23.

Ilyen lesz a következő iPhone?

Ugyan még csak alig pár hónapja mutatta be az Apple az iPhone 11 és 11 Pro készülékeket, de közben átléptünk a következő évbe, sőt évtizedbe, így nem csoda, hogy élesednek a pletykák az idén várható eszközökkel kapcsolatban. Az egyik legtöbbet emlegetett dolog az, hogy az Apple új képernyőméreteket vezethet be. Az egyik iPhone 12s lehet […]

Elolvasom
2020. 1. 16.

Így dolgozik Daisy, az iPhone-szétszedő robot – videó

Még anno 2016-ban olvashattunk már Liam-ról, akit azzal a céllal alkotott az Apple, hogy darabokra szedje a céghez visszajuttatott használt vagy tönkrement iPhone készülékeket. Az ő egyes alkatrészei is segítettek Daisy megalkotásában, aki 2018 óta teljesít szolgálatot egy texasi gyárban és elődjéhez hasonlóan óránként 200 iPhone készüléket képes elemeire bontani. Ez a 2017-es évben egymilliárd eszközt jelentett. Természetesen a […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.