+36 70 369 44 78

Blog

Új 12 hüvelykes iPad Pro is érkezhet márciusban

Új 12 hüvelykes iPad Pro is érkezhet márciusban

A pletykák szerint március végén debütálhat az Apple az új olcsó iPhone készüléke, az iPhone 9 amit az SE utódjának szán a cég és ami egy iPhone 8 házba bújtatott kis erőgépnek ígérkezik.

Most pedig az is napvilágot látott, hogy az Apple nem csak egy új iPhone de egy új 12 hüvelykes iPad Pro modellt is bemutat a jövő hónap végén. Erről egyelőre nem tudni sokat, például azt sem, hogy fém vagy üveg hátlappal érkezik-e. Utóbbi abból a szempontból fontos, hogy képes lesz-e az eszköz a vezeték-nélküli töltésre.

Azt azonban több forrás is egybehangzóan állítja, hogy a táblagép 3 kamerát kap majd, ilyenformán a render-képek az iPhone 11 Pro design mintájára készültek. A 3 kamera közül pedig az egyik ún. 3D-s ToF szenzor lenne, ami a kiterjesztett valóság funkciónál hasznos.
A bemutatót tehát március végén lenne, amikorra az új iPhone is várható, a megjelenés pedig áprilisban, de a korona-vírus okozta nehézségek miatt valószínűleg mindkét eszköz a kezdetekben csak korlátozott példányszámban lesz elérhető.

 

forrás: PCWorld

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.