+36 70 369 44 78

Blog

Új AirPods a láthatáron

Új AirPods a láthatáron

Miután 9to5Mac múlt héten közzétette az AirPod új generációjáról szóló jelentését, nem is kelett sokat várni, hogy Michael Rieplhuber grafikai tervező  a Twitter-en megossza legújabb alkotását: egy reális koncepciót, amely megmutatja, hogyan nézhet ki az új fülbe helyezhető AirPods. Néhány hasonlóság ellenére a kép egy nagyon eltérő terméket mutat az AirPods-tól, amelyet ma mindannyian ismerünk.

Ami elsőre is mindjárt szembetűnő a kialakítás tekintetében, hogy noha kívülről továbbra is csak a kis fehér -vagy akár fekete, szürke és arany- szárakat látnánk, maga a hangszóró rész zajszűrős megoldást kapott, aminek bizonyára számos felhasználó örülne.
Ez mindenképpen ideálisabb megoldás lenne például sportoláshoz vagy azok számára akik nem feltétlenül szeretik ha a villamoson mindenki más is azt hallgatja, amit ők vagy éppen fordítva; ha a zene dallamaihoz a környezet zajai is párosulnak. Továbbá a design-váltást az is indokolja, hogy az Apple általában semelyik formavilágot nem erőltetni 3-4 évnél tovább és az első generáció bizony már három éves múlt.
Az AirPods harmadik generációja egyes vélemények szerint még idén, sőt akár még ebben a hónapban érkezhet. Tekintve, hogy az iOS 13.2 bétájában már van rá utaló nyom, ez nem is olyan valószínűtlen.
És ha már szóba kerültek a színek; nem tudjuk, hogy az Apple tervezi a jól megszokott fehér mellett egyéb árnyalatokban is bevezetni a terméket, de minden esetre reméljük, hogy az alábbi igen csak mutatós renderképek eljutnak a céghez is:

 

 

 

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.