+36 70 369 44 78

Blog

Új AirPods a láthatáron

Új AirPods a láthatáron

Miután 9to5Mac múlt héten közzétette az AirPod új generációjáról szóló jelentését, nem is kelett sokat várni, hogy Michael Rieplhuber grafikai tervező  a Twitter-en megossza legújabb alkotását: egy reális koncepciót, amely megmutatja, hogyan nézhet ki az új fülbe helyezhető AirPods. Néhány hasonlóság ellenére a kép egy nagyon eltérő terméket mutat az AirPods-tól, amelyet ma mindannyian ismerünk.

Ami elsőre is mindjárt szembetűnő a kialakítás tekintetében, hogy noha kívülről továbbra is csak a kis fehér -vagy akár fekete, szürke és arany- szárakat látnánk, maga a hangszóró rész zajszűrős megoldást kapott, aminek bizonyára számos felhasználó örülne.
Ez mindenképpen ideálisabb megoldás lenne például sportoláshoz vagy azok számára akik nem feltétlenül szeretik ha a villamoson mindenki más is azt hallgatja, amit ők vagy éppen fordítva; ha a zene dallamaihoz a környezet zajai is párosulnak. Továbbá a design-váltást az is indokolja, hogy az Apple általában semelyik formavilágot nem erőltetni 3-4 évnél tovább és az első generáció bizony már három éves múlt.
Az AirPods harmadik generációja egyes vélemények szerint még idén, sőt akár még ebben a hónapban érkezhet. Tekintve, hogy az iOS 13.2 bétájában már van rá utaló nyom, ez nem is olyan valószínűtlen.
És ha már szóba kerültek a színek; nem tudjuk, hogy az Apple tervezi a jól megszokott fehér mellett egyéb árnyalatokban is bevezetni a terméket, de minden esetre reméljük, hogy az alábbi igen csak mutatós renderképek eljutnak a céghez is:

 

 

 

Hasonló bejegyzések

2020. 1. 23.

Ilyen lesz a következő iPhone?

Ugyan még csak alig pár hónapja mutatta be az Apple az iPhone 11 és 11 Pro készülékeket, de közben átléptünk a következő évbe, sőt évtizedbe, így nem csoda, hogy élesednek a pletykák az idén várható eszközökkel kapcsolatban. Az egyik legtöbbet emlegetett dolog az, hogy az Apple új képernyőméreteket vezethet be. Az egyik iPhone 12s lehet […]

Elolvasom
2020. 1. 16.

Így dolgozik Daisy, az iPhone-szétszedő robot – videó

Még anno 2016-ban olvashattunk már Liam-ról, akit azzal a céllal alkotott az Apple, hogy darabokra szedje a céghez visszajuttatott használt vagy tönkrement iPhone készülékeket. Az ő egyes alkatrészei is segítettek Daisy megalkotásában, aki 2018 óta teljesít szolgálatot egy texasi gyárban és elődjéhez hasonlóan óránként 200 iPhone készüléket képes elemeire bontani. Ez a 2017-es évben egymilliárd eszközt jelentett. Természetesen a […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.