+36 70 369 44 78

Blog

Új AirPods a láthatáron

Új AirPods a láthatáron

Miután 9to5Mac múlt héten közzétette az AirPod új generációjáról szóló jelentését, nem is kelett sokat várni, hogy Michael Rieplhuber grafikai tervező  a Twitter-en megossza legújabb alkotását: egy reális koncepciót, amely megmutatja, hogyan nézhet ki az új fülbe helyezhető AirPods. Néhány hasonlóság ellenére a kép egy nagyon eltérő terméket mutat az AirPods-tól, amelyet ma mindannyian ismerünk.

Ami elsőre is mindjárt szembetűnő a kialakítás tekintetében, hogy noha kívülről továbbra is csak a kis fehér -vagy akár fekete, szürke és arany- szárakat látnánk, maga a hangszóró rész zajszűrős megoldást kapott, aminek bizonyára számos felhasználó örülne.
Ez mindenképpen ideálisabb megoldás lenne például sportoláshoz vagy azok számára akik nem feltétlenül szeretik ha a villamoson mindenki más is azt hallgatja, amit ők vagy éppen fordítva; ha a zene dallamaihoz a környezet zajai is párosulnak. Továbbá a design-váltást az is indokolja, hogy az Apple általában semelyik formavilágot nem erőltetni 3-4 évnél tovább és az első generáció bizony már három éves múlt.
Az AirPods harmadik generációja egyes vélemények szerint még idén, sőt akár még ebben a hónapban érkezhet. Tekintve, hogy az iOS 13.2 bétájában már van rá utaló nyom, ez nem is olyan valószínűtlen.
És ha már szóba kerültek a színek; nem tudjuk, hogy az Apple tervezi a jól megszokott fehér mellett egyéb árnyalatokban is bevezetni a terméket, de minden esetre reméljük, hogy az alábbi igen csak mutatós renderképek eljutnak a céghez is:

 

 

 

Hasonló bejegyzések

2019. 10. 10.

Nagy meglepetéssel készül az Apple jövőre

Legalábbis az örök érvényű Apple-jós, Ming-Chi Kuo szerint. A 9to5Mac rántotta le a leplet az elemző legfrissebb jóslatairól, melyek szerint a cég már 2020 első negyedévében belehúz a termékpalettát illetően. Kuo szerint mindenekelőtt egy iPhone SE 2 illetve az új iPad Pro modellek esedékesek a jövő év elején. Utóbbinál a jóslatok már korábban is arról […]

Elolvasom
2019. 10. 3.

Úgy érzi az iPhone miatt lett meleg, ezért perli a céget egy férfi

Az már megszokott, hogy az Apple-t folyamatosan perlik valami miatt, egy ekkora volumennel rendelkező vállalatnál ez nem is ritka, viszont most egy egészen extrém esetről számolt be a Moscow Times. Egy orosz férfi 5 millió forintnak megfelelő rubelt követel Tim Cook cégétől, mert szerinte az iPhone készüléke meleggé tette őt. A Razumilov nevű férfi azt […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.