+36 70 369 44 78

Blog

Új év, új iPhone pletykák

Új év, új iPhone pletykák

Ahogy megszokhattuk az Apple minden év második felében mutatja be az új készülékeit. A legújabb készülékek, azaz az iPhone 12 széria debütálása óta nem egészen 3 hónap telt és a hagyományokhoz híven már a következő generációról röppentek fel pletykák. Új év, új iPhone pletykák és új lehetőségek az Apple számára a fogyasztók lenyűgözésére.

Mit tudhatunk eddig az iPhone 13 szériáról?

  • Valószínűleg az Apple maradni fog a jelenlegi elnevezésnél, azaz iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro, valamint Pro Max.
  • Visszatérhet a régóta nyugdíjba küldött Touch ID. A legközelebbi források szerint viszont egy ráncfelvarotabb megoldással vonultatják vissza a történelembe a Touch ID – t, azaz nem a home gombba, hanem a kijelzőbe integrálják
  • De nem kell szomorkodniuk azoknak a felhasználóknak sem, akik szerelmesek a Face ID – ba, hiszen a hírek szerint a következő telefonokba mind a kettő biometrikus azonosításra alkalmas módszer belekerül. Így a maszkokkal küzdő iPhone X és utána levő széria tulajdonosokat kevesebb bosszúság érheti.
  • Azt már megszoktuk, hogy a jack dugótól érzékeny búcsút kellett vennünk, de most úgy tűnik, hogy 2021 – ben a gyártó következő kiszemeltje a lightning csatlakozó. Lehet, hogy többé nem tölthetjük hagyományos töltővel okostelefonunkat? Ez alapján meg kell barátkoznunk az idei évben a vezetéknélküli töltéssel.
  • Decemberben több forrás is közzétette, hogy a gyártás a hagyományos mederben fog folyni, tehát augusztus végén kezdődik a gyártás és szeptember elején jelentik be az iPhone 13 modelleket.

2021 második felében kiderül, hogy melyik felröppent hírt igazolja be az amerikai gyártó! Elstartolt 2021 és máris új iPhone pletykák kal gazdagodtunk. Szerinted idén még hány információ fog napvilágot látni szeptemberig?

Forrás: macrumors

Hasonló bejegyzések

2023. 1. 20.

Idén fog megjelenni az Apple virtuális valóság szemüvege!

Az Apple majdnem 20 éve kísérletezik hatalmas csapattal a virtuális valóság szemüvegén és idén végre bemutatják. Úgy gondolják, hogy a jövőben akár ezek az eszközök leválthatják a telefonokat is, ami egy hatalmas nagy változás lenne az egész világon, úgyhogy lássuk mit is tudhatunk egyelőre ezekről csoda készülékekről! Az Apple-től jól megszokott letisztult, modern dizájnnal itt […]

Elolvasom
2022. 12. 22.

Életet mentett az iPhone 14 új funkciója

Idén ősszel jelent meg az iPhone legújabb szériája. Sok új funkció mellett bemutatásra került a műholdas segélykérés is, amihez nem kell sem internet elérés, sem térerő, hogy értesíteni tudjuk a megfelelő hatóságokat, ha baj van. Most tényleg bizonyította, hogy különbséget jelenthet élet és halál között. Egy alaszkai férfi december elsején elakadt motoros szánjával. Két település […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.