+36 70 369 44 78

Blog

Új év, új iPhone pletykák

Új év, új iPhone pletykák

Ahogy megszokhattuk az Apple minden év második felében mutatja be az új készülékeit. A legújabb készülékek, azaz az iPhone 12 széria debütálása óta nem egészen 3 hónap telt és a hagyományokhoz híven már a következő generációról röppentek fel pletykák. Új év, új iPhone pletykák és új lehetőségek az Apple számára a fogyasztók lenyűgözésére.

Mit tudhatunk eddig az iPhone 13 szériáról?

  • Valószínűleg az Apple maradni fog a jelenlegi elnevezésnél, azaz iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro, valamint Pro Max.
  • Visszatérhet a régóta nyugdíjba küldött Touch ID. A legközelebbi források szerint viszont egy ráncfelvarotabb megoldással vonultatják vissza a történelembe a Touch ID – t, azaz nem a home gombba, hanem a kijelzőbe integrálják
  • De nem kell szomorkodniuk azoknak a felhasználóknak sem, akik szerelmesek a Face ID – ba, hiszen a hírek szerint a következő telefonokba mind a kettő biometrikus azonosításra alkalmas módszer belekerül. Így a maszkokkal küzdő iPhone X és utána levő széria tulajdonosokat kevesebb bosszúság érheti.
  • Azt már megszoktuk, hogy a jack dugótól érzékeny búcsút kellett vennünk, de most úgy tűnik, hogy 2021 – ben a gyártó következő kiszemeltje a lightning csatlakozó. Lehet, hogy többé nem tölthetjük hagyományos töltővel okostelefonunkat? Ez alapján meg kell barátkoznunk az idei évben a vezetéknélküli töltéssel.
  • Decemberben több forrás is közzétette, hogy a gyártás a hagyományos mederben fog folyni, tehát augusztus végén kezdődik a gyártás és szeptember elején jelentik be az iPhone 13 modelleket.

2021 második felében kiderül, hogy melyik felröppent hírt igazolja be az amerikai gyártó! Elstartolt 2021 és máris új iPhone pletykák kal gazdagodtunk. Szerinted idén még hány információ fog napvilágot látni szeptemberig?

Forrás: macrumors

Hasonló bejegyzések

2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom
2022. 9. 9.

Megérkezett az új iPhone széria

Négy új mobilja jelent meg az Apple-nek idén ősszel. Az iPhone 14, 14 Plus, 14 Pro, 14 Pro Max. Az alapmodellek a 14 és 14 plus nem sokban különböznek az előző generációtól külsőre és belsőre is hasonlóak, de mégis mik az újdonságok? Nagyon sok embernél fontos tényezőt játszik a kamera a telefonjában, úgyhogy kezdjük is […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.