+36 70 369 44 78

Blog

Újabb koncepcióvideó, ezúttal az iPhone SE utódjáról

Újabb koncepcióvideó, ezúttal az iPhone SE utódjáról

Annak idején sokak által kedvelt modell volt az iPhone SE, megfizethetőségével és viszonylag erős hardveres és szoftveres teljesítményével széles körben terjedt el a piacon. Volt is szó róla, hogy az Apple esetleg továbbfejleszti ezt a szériát is, de ebből végül nem lett semmi. Antonio De Rosa designer álmodta most meg, hogy milyen is lehetne korunk iPhone SE készüléke, aminek a mai trendekhez híven az XE (E, mint elegáns vagy extrém) nevet adta.

A tervező külsőben megmaradt a már-már klasszikusnak számító iPhone 4 illetve 5 és természetesen SE designnál, de némiképp ötvözte azt a nemrég megjelent iPad Proéval, így egy kellemesen lekerekített készüléket kapnánk, amin ráadásul a notch is keskenyebb lehetne, mint az eddig megszokottak. Merthogy De Rosa elképzelései szerint az iPhone XE természetesen Face ID-val rendelkezhetne, valamint egy 12 megapixeles első és egy 3 lencséből álló 36 megpixeles hátoldali kamerával is. A telefon OLED kijelzőjét 6.6 colosnak álmodta meg, ami a 45 százalékkal kisebb notch fényében 93,6 százalékos képernyő kihasználást jelentene.

Ilyen számokra minden bizonnyal még várni kell az Apple-nél, az egyetlen biztos pont az az ára lehetne, ami közel 1200$, amire már egyértelműen kijelenthetjük, hogy kicsit sem pénztárcabarát, igaz a videó tanúsága szerint létezne a modellből 1TB-os tárhellyel rendelkező is!
Egyelőre sajnos semmi nem utal arra, hogy a cupertinoiak terveznék ennek a típusnak a feltámasztását. A videó minden esetre nagyon inspiratív, bízzünk benne, hogy esetleg eljut az Apple mérnökeihez is, akik még mindig meggondolhatják magukat az idei iPhone készülékek -várhatóan szeptemberi- bemutatásáig.

 

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.