+36 70 369 44 78

Blog

Véget érhet a Notch-korszak

Véget érhet a Notch-korszak

Az iPhone X megjelenésekor sok kritikát kapott a kávamentes kijelzőbe belógó kis fülecske amibe az előlapi kamerát és a Face ID-t integrálta az Apple. Most azonban a LetsGoDigital bemutatott egy új szabadalmi képet, ami megoldást jelenthet a problémára.

A Samsung nemrégiben már bemutatott négy új kijelzőtípust amelyek közül az Infinity-O névre keresztelt verzió már egy kijelzőbe épített előlapi kamera helyét is előkészíti. Sok más gyártó, mint például az LG és a Huawei is dolgozik már a probléma megoldásán és úgy tűnik, most az Apple is beáll a sorba.

A szabadalmat az “Integrated Camera Window” címmel nyújtották be. A képek alapján látható hogy a cupertinoiak, más gyártókhoz hasonlóan, azon dolgoznak, hogy a kijelzőt tulajdonképpen kifúrva, a képernyő alá integrálják az előlapi kamerát, amely így az iPhone-ok esetében a kijelző jobb felső sarkában kerülhet elhelyezésre. A dokumentum továbbá egy megerősített üveg borításról is beszél, amely lehetséges, hogy a Gorilla Glass egy újabb, továbbfejlesztett változata lesz, melyet elsőként majd az új iPhone telefonokban láthatunk.

Annyi biztos, hogy Tim Cook cége valami újdonság kifejlesztésén dolgozik és óvatos becslések szerint talán a 2019-es iPhone készülékek már ilyen megoldással érkezhetnek. Ezeket a híreket azonban érdemes egyelőre fenntartásokkal kezelni.

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.