+36 70 369 44 78

Blog

Videón az idei iPhone modellek!

Videón az idei iPhone modellek!

Ahogy közeledik az idei iPhone készülékek bemutatásának időpontja, egyre több és egyre részletesebb info és hír lát napvilágot velük kapcsolatban. Jóllehet ezek java része fenntartásokkal kezelendő pletyka, de valljuk be, hogy az Apple – és a többi gyártó – már évek óta egyre nehezebben tud meglepetést okozni a felhasználóknak a sok szivárogtatás miatt.

Ezúttal már bemutató videó is érkezett az egyelőre iPhone XI vagy 11 gyűjtőnéven emlegetett idei termékcsaládról. Igaz, ezek még csak úgynevezett dummy, vagyis működő elektronika nélküli modellek, mégis megerősítenek egy rakás híresztelést a kinézettel kapcsolatban.

Ebből az derül ki, hogy a bennfentesek szerint a cég marad a már a Huawei Mate 20 pro-nál megismert kamera-szigetnél, ami a záslóshajók esetében 3, míg az iPhone XR utódja esetében 2 lencsét tartalmaz majd. Ez korábban is váltott már ki nemtetszést számos felhasználó körében, annál is inkább mivel a konkurenciával ellentétben az Apple maradna az asszimetrikus elrendezésnél.
Arról egyelőre megoszlanak a véleménynek, hogy ez a megoldás valóban ilyen szinten ki fog-e türemkedni a készülék házából, így ugyanis sokkal nagyobb a sérülés veszélye és mindenképpen elengedhetetlen lesz a tok használata is.

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.