+36 70 369 44 78

Blog

Videón az új iPhone modellek?

Videón az új iPhone modellek?

Ahogy közeleg az idei iPhone-ok bemutatásának dátuma, úgy egyre több kép és most már videó is szivárog ki a készülékek várható kinézetével kapcsolatban. Bár ezek csak úgynevezett ‘dummy’ modellek, melyeket számos kínai vállalat készített, mégis mindegyik ugyanarra végkövetkeztetésre jutott. Persze senki ne vegye készpénznek, hogy így fognak kinézni a telefonok, de a kiszivárogtatás az Apple ellátási láncolatához köthető és az elmúlt években is elég pontosan “jósolták meg” a soron következő iPhone-ok kinézetét.

A videókon a 6,1 colos, LCD kijelzős modellt láthatjuk, ami a pletykák szerint  szimpla kamerával szerelve érkezik, kissé vastagabb kerettel, mint a mostani X, mely keret alumíniumból készül majd rozsdamentes acél helyett. További kompromisszum, hogy a telefonból várhatóan kimarad a 3D Touch funkció, cserébe viszont az Apple egy megfizethetőbb árat ígér.
Továbbá megcsodálhatjuk az új 6,5 hüvelykes, OLED kijelzős iPhone X Plus-t, aminél marad a dupla kamera és lehet, hogy dual sim-es lesz, az ára viszont igen borsos, 1000$ körül lesz a megjelenéskor, így várhatóan ez lesz az Apple új csúcsmobilja.

A második videó pedig még közelebbről mutatja a várható új készülékeket:

 

forrás: 9to5Mac

 

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.