+36 70 369 44 78

Blog

Zseniálisan szúrt oda az Apple az Amazonnak és a Google-nek is

Zseniálisan szúrt oda az Apple az Amazonnak és a Google-nek is

Január 8-án startol a CES 2019, ahol minden évben a legnagyobb technológiai újításokkal ismerkedhet meg a nagyérdemű. A Nevada állambeli Las Vegasban megrendezett konferencián idén többek között 8k-s tévékkel és az 5G-s technológiával valamint az ennek köszönhető önvezető autókhoz készült hálózatokkal is közelebbről megismerkedhetnek a látogatók.
Bár tech berkekben ez a rendezvény az év egyik legizgalmasabb programja, az Apple rendszerint egyáltalán nem törődik vele. Idén azonban nem így lett; a cupertinoi marketingesek gondoltak egy nagyot és a közvetlenül az eseménynek helyt adó LVCC mellett található hotel oldalát az alábbi reklámmal vonta be:

vagyis

“Ami az iPhone-odon történik, az az iPhone-odon marad”

A szöveg alatt található linken pedig hosszasabban taglalják az Apple Pay, a Face ID és az egészségügyi adatok biztonságát.
Tim Cook cége ezzel “enyhén” megtrollkodta a Google és az Amzon vállalat-óriásokat is, reagálva arra, hogy az Amazon Alexája nemrégiben felhasználók magánbeszélgetéseit és közel 1700 hangfelvételt is másnak küldött el, mint azt szerették volna. A Google-nél pedig az Androiddal volt sok baj, főleg a magánszféra és az adatbiztonság kapcsán. Az Apple többször utalt is rá tavaly, hogy a Google kihasználja a felhasználóinak adatait, cserébe a pénzért.

Nos amennyire az Apple nincs ott a CES rendezvényén, most legalább annyira mégis ott lesz ugyanis biztosak lehetnek benne, hogy aki csak kilátogat az látni fogja a plakátjukat.

Hasonló bejegyzések

2019. 6. 14.

Kiderült milyen töltő csatlakozóval érkeznek az idei iPhone készülékek!

Az Apple a tavaly ősszel bemutatott iPad Pro esetében már átállt az USB-C portra, ami több szempontból is előnyösebb, mivel az eszköz gyorsabb töltése mellett könnyebbé teszi egyes kiegészítők használatát is. Korábban pedig már számos pletyka keringett arról, hogy a cég ezt a tendenciát követné az iPhone készülékek esetében is, sokak nagy örömére. Most úgy […]

Elolvasom
2019. 6. 12.

Mi is az az iPadOS?

Múlt héten zajlott le az Apple éves fejlesztői konferenciája, ahol többek között az is bejelentésre került, hogy a jövőben a cég táblagépei külön dedikált szoftvert kapnak. Jóllehet a iPad készülékek közel 10 éves fennállásuk során jó néhány hardveres változáson mentek keresztül, szoftveres szinten azonban eddig az Apple mobil eszközein jól ismert iOS-re támaszkodtak. Ősztől azonban […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.