+36 70 369 44 78

Blog

Zseniálisan szúrt oda az Apple az Amazonnak és a Google-nek is

Zseniálisan szúrt oda az Apple az Amazonnak és a Google-nek is

Január 8-án startol a CES 2019, ahol minden évben a legnagyobb technológiai újításokkal ismerkedhet meg a nagyérdemű. A Nevada állambeli Las Vegasban megrendezett konferencián idén többek között 8k-s tévékkel és az 5G-s technológiával valamint az ennek köszönhető önvezető autókhoz készült hálózatokkal is közelebbről megismerkedhetnek a látogatók.
Bár tech berkekben ez a rendezvény az év egyik legizgalmasabb programja, az Apple rendszerint egyáltalán nem törődik vele. Idén azonban nem így lett; a cupertinoi marketingesek gondoltak egy nagyot és a közvetlenül az eseménynek helyt adó LVCC mellett található hotel oldalát az alábbi reklámmal vonta be:

vagyis

“Ami az iPhone-odon történik, az az iPhone-odon marad”

A szöveg alatt található linken pedig hosszasabban taglalják az Apple Pay, a Face ID és az egészségügyi adatok biztonságát.
Tim Cook cége ezzel “enyhén” megtrollkodta a Google és az Amzon vállalat-óriásokat is, reagálva arra, hogy az Amazon Alexája nemrégiben felhasználók magánbeszélgetéseit és közel 1700 hangfelvételt is másnak küldött el, mint azt szerették volna. A Google-nél pedig az Androiddal volt sok baj, főleg a magánszféra és az adatbiztonság kapcsán. Az Apple többször utalt is rá tavaly, hogy a Google kihasználja a felhasználóinak adatait, cserébe a pénzért.

Nos amennyire az Apple nincs ott a CES rendezvényén, most legalább annyira mégis ott lesz ugyanis biztosak lehetnek benne, hogy aki csak kilátogat az látni fogja a plakátjukat.

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.