+36 70 369 44 78

Beázott a készüléked?

„Beázott iPhone készülékem? Mi a teendőm?”

Az elektronikai eszközök egyik leggyakoribb meghibásodásának oka a beázás.

De mit tehetünk, ha már egyszer megtörtént a baj és beázott iPhone készülékem? Az internet segítségével számtalan házi praktikára lehet lelni, viszont ezeknek nagy része nem segít megoldani a problémát, sőt akár ront is a jelenlegi helyzeten. A legnépszerűbb házi praktika, a beázott telefon rizsbe tétele. A rizs valóban finom köret sajtok, húsok mellé, viszont az Apple készülékek javításához nem ajánlott. Néhány esetben a rizspor a keményítő tartalma miatt további károkat okozhat vagy beleragadhatnak a rizsszemek a csatlakozókba.

Mit tehetek, hogy ne kelljen eltemetnem iPhone készülékemet?

  • Minél gyorsabban ki kell kapcsolni a készüléket. A legfontosabb, hogy a készülék áramtalanítva legyen, hogy ne lépjen fel zárlat, valamint elkerüljük a további alkatrészek meghibásodását. iPhone esetében nem lehet egy mozdulattal eltávolítani az akkumulátort, ezáltal nem tudjuk megszüntetni az áramellátást. Ezért a legtöbb, amit tehetünk, hogy kikapcsoljuk.
  • Szakszerviz felkeresése. Ahhoz, hogy a beázás miatt ne kelljen lemondani okos eszközünkről érdemes, minél hamarabb szakszerű segítséghez fordulni. A szervizben a megfelelő eszközök segítségével kiszárítják és tisztítják a belsejét is, minden alkatrészt alaposan átvizsgálnak, hogy felmérjék történt – e meghibásodás.

Amennyiben beázott a készüléked, ne késlekedj, haladéktalanul keress fel minket!

Megjavítjuk

Segítünk

Felmerülő szervizműveletek

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone, Mac és Apple Watch javítására szakosodott szervize.