+36 70 369 44 78

Rólunk

Magyarország első kifejezetten iPhone javításra szakosodott szervize

CareCity iPhoneszerviz

 

 

15 éve a piacon

Cégünk több mint 15 éves múltra tekint vissza: 2007-ben az első hazai, kifejezetten iPhone javításra szakosodott szervizként kezdtük meg működésünket. Azóta számos iPhone generáció került piacra, és ezzel együtt mi is folyamatosan fejlődtünk és bővültünk. Ma már jóval nagyobb alapterületen, több szerviztechnikussal dolgozunk, és rövid határidővel, kiemelkedő minőségű javításokat végzünk.

Szeretjük a munkánkat

Ahogy ügyfeleink, mi is szenvedélyesen szeretjük az Apple termékeket, és úgy érezzük, ez a munkánkon is meglátszik. Nálunk a kollégák számukra testhezálló feladatokat végezhetnek, amiket szeretnek csinálni, és ez nagyban hozzájárul a sikerünkhöz. Nem a mennyiségre, hanem a minőségre hajtunk. Büszkék vagyunk rá, hogy sok ügyfél választ minket, akik elégedettek velünk, és ajánlanak minket másoknak.

Egy telefont sem hagyunk hátra

Az iPhone készülékekre egy év garanciát ad a gyártó, és ha ezt követően probléma jelentkezik, akkor komplett cserét kínálnak, aminek a díja közelíti egy új készülék árát. Ilyen helyzetben a javítás sokkal racionálisabb választás. Ez pedig a mi szakterületünk.

Elsőnek lenni életérzés

Az országban elsőként kezdtünk el alaplapi javításokat vállalni, ami a mai napig a specialitásaink közé tartozik. A legtöbb szerviz csak egy-két javítástípust nyújt, mivel a felületszerelt BGA alkatrészek cseréje bonyolult eszközöket és speciális szakértelmet kíván.  Nálunk mindez rendelkezésre áll, ezért számos hibajelenségre kínálunk megoldást. Íme egy kis ízelítő abból, hogy mi mindent meg tudunk oldani egy-egy alaplapi alkatrész cseréjével.

Látogass el az “Apple múzeumunkba”!

A kezdetektől nyomon követjük az Apple iPhone evolúcióját. A kezünk között születtek a legnagyobb innovációk és műszaki megoldások. Első kézből láttuk az alaplapi technológia fejlődését, a távoli jövőt idéző, sokszor “futurisztikus” megoldások megjelenését. Számukra az Apple cég fejlődése és sikere egy olyan példa értékű esemény, melynek szeretnénk emléket állítani a szervizünkben is.

Az Apple az 1980-as évektől megteremtette a valódi személyi számítógépeket, melyre ma is nagy csodálattal tekintünk.

A márka iránti szeretetünk és hűségünk hozta létre a gyűjteményünk részeiből álló állandó tárlatunkat, mely nyitvatartási időben szabadon megtekinthető.

A nyílt napjainkon az eszközökből “megsimogatható”, kipróbálható darabok is előkerülnek. (Az eseményekről FB és Instagram oldalunkon tájékozódhatsz)

Szerviztechnológia

Az újabb készülékek megjelenése mindig nagy kihívás az alkalmazott javítási technológiák fejlesztésében. A megjelenő típusokban az alaplap folyamatosan fejlődik. A felületszerelt alkatrészek egyre kisebbek és a sűrűségük is rendszerint növekszik ezért a szervizeléshez is egyre bonyolultabb eszközökre van szükség.

Mikroszkóp, infra kamera, lézermelegítő, hőlég-fúvó, precíziós forrasztó állomás, teszt szoftverek.. Csak néhány eszköz a folyamatosan frissülő eszközparkunkból.

Melegszik a telefon

Amikor a készülékben valamelyik alkatrész meghibásodik, gyakran előfordul hogy az áramfelvétele megnő, ezért a készülék melegedni kezd. Ez zavaró lehet a használat során, illetve az akkumulátor is hamar lemerül.

Szervizünkben infra kamerás hő-diagnosztika segíti a hibás alkatrész felkutatását.

Nem tölt a készülék

Gyakori hiba, hogy a telefon nem tölthető, aminek általában az az oka, hogy egy hibás vagy utángyártott töltő tönkreteszi a töltésvezérlőt. Az alkatrész cseréjével a probléma megoldható.

Nincs kép, nem megy az érintés

Ez a hiba használhatatlanná teszi a telefont, de ne dobjuk a kukába, mert a vezérlő alkatrész cseréje rendbe fogja hozni.

Nincs hang, nem csörög a telefon

Nem sokra megyünk a készülékkel, ha nem halljuk, hogy keresnek, vagy nem tudunk beszélni rajta. Az audio IC cseréje után újra hallunk majd mindent.

Nincs wifi

A wifi jele kiszürkül a telefonon, és a készülék nem hajlandó csatlakozni. Márpedig internet nélkül az iPhone félkarú óriás. Egy új alkatrésszel ez is rendberakható.

A telefonon túl is van élet

Az évek során a készülékek palettája is bővült: iPhone mellett foglalkozunk iPad, Apple Watch és Mac gépek javításával is. A szervizelést minden esetben szakképzett műszerész végzi, gyári minőségű alkatrészek felhasználásával. Munkánkra garanciát vállalunk.

Tégy minket próbára!

Gyere el hozzánk, hozd el hibás készüléked – biztosan találunk megoldást a problémádra!