+36 70 369 44 78

Halk a hangszóró?

Halk hangszóró esetén felmerülő szervizműveletek:

 • Audio IC javítás
  A leggyakoribb jelenség, amiről felismerhető a probléma, hogy a hangszóró és a mikrofon egyidőben “elnémul”, tehát egyik irányban sem működik az audio továbbítás. Jellemző ezen felül, hogy hívás közben a kihangosítás funkció inaktivvá válik. A fenti hibára lehet még gyanakodni, ha a hagjegyzetben inaktívvá válik a hangjegyzet készítés. Az Audio IC problémát az alaplapi javítások közé soroljuk.
 • Beszédhangszóró csere
  “Halkan csörög a telefonom, nem hallom a zenéket megfelelően.” A hangszórót rengeteg funkcióhoz használjuk hétköznapjaink során: telefonáláshoz, filmezéshez, zene hallgatáshoz, navigációhoz. Számos szitucáióban hagy cserben telefonunk, viszont a probléma gyorsan orvosolható az alkatrész cseréjével.
 • Csengőhangszóró csere
  Felismerhető, hogy elromlott a hangszóró, ha hívás közben recseg a vonal vagy halkan, esetleg egyáltalán nem hallható a beszélgetőpartnerünk.
 • Dock csatlakozó csere
  A készülék teljesen néma esetleg nem tölt, vagy csak kihangosítással lehet telefonálni? Akkor a dock csatlakozó is lehet hibás!

Hozd be iPhone készüléked hozzánk és bevizsgálás után teljeskörű árajánlatot adunk! Garanciával, kedvező árakkal és gyors szervizidővel várunk a CareCity – ben!

Megjavítjuk

Segítünk

Felmerülő szervizműveletek

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone, Mac és Apple Watch javítására szakosodott szervize.