+36 70 369 44 78

Audio IC csere

8-12 munkanap alatt elkészítjük neked

Megjavítjuk

iPhone Audio IC csere

„nincs hang, szürke a gomb… Nagy a baj?”

Manapság az egyik leggyakoribb alaplapi hiba az audio IC meghibásodása. Főleg az iPhone 6s és iPhone 7 sorozatokat érinti az audio IC probléma, de gyakran találkozunk egyéb típusoknál is a meghibásodással.

Mikor gyanakodhatunk audio ic problémára az iPhone készüléknél? A leggyakoribb jelenség, hogy a hangszóró és a mikrofon egyidőben „elnémul”, tehát egyik irányban sem működik az audió továbbítás. Jellemző tünet lehet még, hogy hívás közben a kihangosítás funkció „kiszürkül” azaz inaktívvá válik. Audio IC hibára lehet még gyanakodni, ha a hangjegyzetben nem lehet új jegyzetet készíteni (nem indítható).

Szervizünk fő profilja az alaplapi hibák orvoslása, ezért az audio IC cserét is szakszerűen, rövid határidővel tudjuk elvégezni.

Gyakori kérdések

Elhajlott az iPhone 7 plusz készülékem, azóta nics hangja. Lehet ez audio IC gond?

Az audio IC pont az alaplap közepén helyezkedik el, jellemzően elhajláskor ez sérül. Valószínűleg az IC csere lesz a megoldás. A javítást másnapra el is tudjuk végezni.

Várunk szervizünkben

Meg fogsz lepődni milyen gyorsan megjavítjuk készüléked!

Ha szeretnéd felgyorsítani az ügyintézést, akkor töltsd ki az alábbi űrlapot, így saját időpontot is foglalhatsz, vagy ha távol laksz igénybeveheted szervizfutár szolgáltatásunkat!

Tudod, hogy mikor jönnél?

Foglalj időpontot, hogy sorbanállás nélkül intézhesd készüléked javítását!

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone, Mac és Apple Watch javítására szakosodott szervize.