+36 70 369 44 78

iPad Mini 3 Beázott iPad tisztítás

2-3 óra alatt elkészítjük neked

9.990 Ft

Megjavítjuk

Az elektromos készülékek meghibásodásának egyik leggyakoribb oka a beázás. Éppen ezért fontos mindig odafigyelni rá, hogy az iPad – be ne juthasson nedvesség. Ha mégis megtörtént a baj, célszerű minél előbb szervizbe sietni a szeretett készülékünkkel, ugyanis minél többet várunk a folyadék bekerülése után, annál inkább csökken a sikeres javítás esélye. 

Amennyiben beázott a készüléked, ne késlekedj, haladéktalanul keress fel minket!

 

Gyakori kérdések

Bekapcsolt állapotban vigyem a szervizbe az iPadem?

Nem, mindenképpen kapcsold ki. Mivel az elektromosság a telefonunk belsejében tovább gyorsíthatja az oxidációt, amitől a chipek és kondenzátorok állapota folyamatosan romlik. Rengeteg apró érintkezési pontnak köszönhetően zárlat alakulhat ki különböző alkatrészekben.

Feltehetem töltőre, addig ameddig szervizbe nem viszem?

Semmiképpen sem, az elektromos áram bejuttatása a készülékbe a legnagyobb hiba. Ezzel a cselekedettel a probléma, hogy az elektromos áram kialakulásával az oxidáció felgyorsul. Ezáltal zárlatot okozhat több alkatrészben is.

Várunk szervizünkben

Meg fogsz lepődni milyen gyorsan megjavítjuk készüléked!

Ha szeretnéd felgyorsítani az ügyintézést, akkor töltsd ki az alábbi űrlapot, így saját időpontot is foglalhatsz, vagy ha távol laksz igénybeveheted szervizfutár szolgáltatásunkat!

Tudod, hogy mikor jönnél?

Foglalj időpontot, hogy sorbanállás nélkül intézhesd készüléked javítását!

Igénybe veszed Szervizfutár szolgáltatásunkat?

Messze laksz tőlünk? Semmi gond. Add le készüléked egy GLS csomagponton és a javítást követően visszaküldjük neked futárral!

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.