+36 70 369 44 78

iPhone XR Beázott iPhone tisztítás és diagnosztika

2-4 munkanap* alatt elkészítjük neked

10.000 Ft

Megjavítjuk

Beázott iPhone tisztítás

A telefonok meghibásodásának egyik leggyakoribb oka a beázás. Éppen ezért fontos mindig odafigyelni rá, hogy a készülékbe ne juthasson nedvesség. Ha mégis megtörtént a baj, célszerű minél előbb szervizbe sietni a telefonnal, ugyanis minél többet várunk a folyadék bekerülése után, annál inkább csökken a sikeres javítás esélye. Amennyiben beázott a készüléked, ne késlekedj, haladéktalanul keress fel minket!

 

 

 

Gyakori kérdések

Beázás után jó, ha a készüléket egy zacskó rízsbe teszem?

NEM! A rízs valóban képes a levegőből magába szívni a nedvességet, de egy beázott készüléknél a felületszerelt alkatrészek alól nem tünteti el a folyadékot. Az iPhone készülékeknél az akkumulátort nem lehet eltávolítani, ezért az alaplap folyamatosan feszültség alatt van. A beázás során bekerülő folyadék-cseppek vezetik az áramot és komoly károsodást okoznak a készülékben. Amennyiben felmerül a gyanú, hogy víz érte a telefon, mindenképpen szakszerű beavatkozás szükséges.

Várunk szervizünkben

Meg fogsz lepődni milyen gyorsan megjavítjuk készüléked!

Ha szeretnéd felgyorsítani az ügyintézést, akkor töltsd ki az alábbi űrlapot, így saját időpontot is foglalhatsz, vagy ha távol laksz igénybeveheted szervizfutár szolgáltatásunkat!

Tudod, hogy mikor jönnél?

Foglalj időpontot, hogy sorbanállás nélkül intézhesd készüléked javítását!

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone, Mac és Apple Watch javítására szakosodott szervize.