+36 70 369 44 78

Wi-Fi IC csere

24 óra alatt elkészítjük neked

Megjavítjuk

iPhone WIFI IC csere

“se vezetékkel se vezeték nélkül”

Az iPhone menürendszerében a WiFi ikon szürke vagy egyszerűen a készüléket nem lehet csatlakoztatni a vezeték nélküli hálózathoz. Ezek a jelek a Wifi IC meghibásodására utalnak. Ez az alkatrész úgynevezett felületszerelt BGA. A cseréje speciális eszközöket és magas szakértelmet kíván.

Szervizünk fő profilja az alaplapi hibák orvoslása, ezért a wifi IC cserét is szakszerűen, rövid határidővel tudjuk elvégezni.

Gyakori kérdések

Szürke a WiFi ikon a készülékem menüjében. Mi lehet a baj?

Az ikon "elszürkülése" azt jelenti, hogy a vezeték nélküli adatátvitelért felelős alkatrész (WiFi IC) meghibásodott. Valószínüleg cserélni kell.

Várható adatvesztés a javítás során?

Ez a szervizművelet rutin beavatkozásnak számít nálunk, de ettől függetlenül az adatmentés minden javítás előtt ajánlott! A készüléken tárolt adatokért felelősséget nem tudunk vállalni.

Csak a router közelében tudok csatlakozni a WiFi hálózatra, gyenge a jel. A WiFi IC-t kell cseréni?

Nem egyértelmű a hiba oka. Vedd igénybe ingyenes bevizsgálás szolgáltatásunkat. A készülékeden feltárjuk a hibát és árajánlatot adunk.

Várunk szervizünkben

Meg fogsz lepődni milyen gyorsan megjavítjuk készüléked!

Ha szeretnéd felgyorsítani az ügyintézést, akkor töltsd ki az alábbi űrlapot, így saját időpontot is foglalhatsz, vagy ha távol laksz igénybeveheted szervizfutár szolgáltatásunkat!

Tudod, hogy mikor jönnél?

Foglalj időpontot, hogy sorbanállás nélkül intézhesd készüléked javítását!

Igénybe veszed Szervizfutár szolgáltatásunkat?

Messze laksz tőlünk? Semmi gond. Add le készüléked egy GLS csomagponton és a javítást követően visszaküldjük neked futárral!

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.