+36 70 369 44 78

Blog

A jövőbeli AirPods már nem csak zenét játszik le

A jövőbeli AirPods már nem csak zenét játszik le

Az elkövetkezendő 1 – 2 évben egészség figyelő funkciókkal bővítheti az Apple az AirPods – okat.A Digitimes előrejelzése szerint a következő AirPods már környezeti fényérzékelő szenzort kaphat. A fejlesztés segítségével pedig lehetővé teszi a vezeték nélküli fülhallgatók számára, hogy nyomon kövessék a pulzusszámot, fej mozgást és a lépéseket egyaránt.

AirPods

Az Apple már régóta használja a környezeti fényérzékelő szenzort az iPhone – okban. Ennek segítségével méri fel a szobában lévő fényviszonyokat és állítja be automatikusan a kijelző fényerejét az iPhone.

Mit is jelent ez a gyakorlatban?

Korábban a kutatók már bebizonyították, hogy a környezeti fény felhasználható az egészséggel kapcsolatos mutatók követésére. A működése nem túl bonyolult, a fény intenzitását, mennyiségét méri, amikor az áthalad a test szövetein és az információkból tesz következtetéseket.

Nem meglepő, hogy az egészségfunkciók bővítésén dolgozik az Apple. Egyrészt az Apple Watch sikeréhez hozzájárult az életfunkciók figyelése. Másrészt, Tim Cook korábban kifejtette, hogy véleménye szerint az Apple hagyatéka az egészséghez való hozzájárulása.

Forrás: Cult of mac

 

Hasonló bejegyzések

2023. 7. 5.

iCloud minden Apple készülékedre!

Azt kérdezed, miért éri meg számítástechnikai eszközeidet kizárólag Apple termékekre cserélned? Miért vegyél az iPhone mellé iPad- et, és ha már itt tartunk, miért jobb a Mac gép bármely másfajta laptopnál?  A válasz egyszerű: iCloud. Ez az Apple saját internetes tároló-szolgáltatása, amely lehetővé teszi, hogy az összes OS és iOS eszközödet összehangold; segítségével csaknem minden […]

Elolvasom
2023. 5. 30.

Első Apple múzeum Budapesten

Hallottál már a múzeumról, ahol az Apple evolúcióját követjük nyomon? Kíváncsi vagy a ma forgalmazott készülékek őseire és a cég példaértékű teljesítményeire? Ha igen, akkor a Carecity-ben jó helyen jársz!   Számunkra lenyűgöző mindaz, amit az Apple ez idáig elért. Speciális múzeumunkkal szeretnénk kifejezni tiszteletünket és másokkal is megismertetni ezeket a sikereket. Az egykori termékek, amik […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone, Mac és Apple Watch javítására szakosodott szervize.