+36 70 369 44 78

Blog

A jövőbeli AirPods már nem csak zenét játszik le

A jövőbeli AirPods már nem csak zenét játszik le

Az elkövetkezendő 1 – 2 évben egészség figyelő funkciókkal bővítheti az Apple az AirPods – okat.A Digitimes előrejelzése szerint a következő AirPods már környezeti fényérzékelő szenzort kaphat. A fejlesztés segítségével pedig lehetővé teszi a vezeték nélküli fülhallgatók számára, hogy nyomon kövessék a pulzusszámot, fej mozgást és a lépéseket egyaránt.

AirPods

Az Apple már régóta használja a környezeti fényérzékelő szenzort az iPhone – okban. Ennek segítségével méri fel a szobában lévő fényviszonyokat és állítja be automatikusan a kijelző fényerejét az iPhone.

Mit is jelent ez a gyakorlatban?

Korábban a kutatók már bebizonyították, hogy a környezeti fény felhasználható az egészséggel kapcsolatos mutatók követésére. A működése nem túl bonyolult, a fény intenzitását, mennyiségét méri, amikor az áthalad a test szövetein és az információkból tesz következtetéseket.

Nem meglepő, hogy az egészségfunkciók bővítésén dolgozik az Apple. Egyrészt az Apple Watch sikeréhez hozzájárult az életfunkciók figyelése. Másrészt, Tim Cook korábban kifejtette, hogy véleménye szerint az Apple hagyatéka az egészséghez való hozzájárulása.

Forrás: Cult of mac

 

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.