+36 70 369 44 78

Blog

iCloud minden Apple készülékedre!

iCloud minden Apple készülékedre!

Azt kérdezed, miért éri meg számítástechnikai eszközeidet kizárólag Apple termékekre cserélned? Miért vegyél az iPhone mellé iPad- et, és ha már itt tartunk, miért jobb a Mac gép bármely másfajta laptopnál? 

A válasz egyszerű: iCloud.

Ez az Apple saját internetes tároló-szolgáltatása, amely lehetővé teszi, hogy az összes OS és iOS eszközödet összehangold; segítségével csaknem minden adatot megoszthatsz a készülékeid között. Az üzenetváltás nem csak az iPhone-on lehetséges, hanem az iPad-en, akár Mac gépen is. Sőt még a bejövő hívásokat is tudod fogadni bármelyik készülékeden, hiszen mindegyik jelez, amikor a telefonod csörög. A fotóadatfolyamnak hála rengeteg fényképet tárolhatsz a felhőben, így frissen készített fényképeid azonnal megjelennek az összes regisztrált eszközödön. Akkor sem kell aggódnod a képek elvesztése miatt, hogyha új telefont vásárolsz, hiszen az iCloud alapvető funkciói közé tartozik, hogy az előző iPhone adatai megjelennek az újon is, így a hosszadalmas áttelepítéssel nem kell bajlódnod. Az iPhone jegyzetei megtekinthetők és szerkeszthetők a Macbook-on és iPad-en is, a számítógép dokumentumai pedig elérhetőek az iPhone fájlkezelőjében.

  Az iCloud mindezen túl lehetővé teszi azt is, hogy iOS készülékeidről biztonsági mentést készíts, amit utána a számítógéphez vagy laptophoz csatlakozva lementhetsz, vagy épp visszanyerhetsz. Így minden adatod örökre biztonságban van a felhőben. Nemcsak visszanyerni tudod az adatokat, hanem a készülék eredeti állapotát is bármikor visszaállíthatod.

Hasonló bejegyzések

2023. 5. 30.

Első Apple múzeum Budapesten

Hallottál már a múzeumról, ahol az Apple evolúcióját követjük nyomon? Kíváncsi vagy a ma forgalmazott készülékek őseire és a cég példaértékű teljesítményeire? Ha igen, akkor a Carecity-ben jó helyen jársz!   Számunkra lenyűgöző mindaz, amit az Apple ez idáig elért. Speciális múzeumunkkal szeretnénk kifejezni tiszteletünket és másokkal is megismertetni ezeket a sikereket. Az egykori termékek, amik […]

Elolvasom
2023. 5. 2.

Ezért nem jár töltőadapter az új készülékedhez!

 Sokakban felháborodást keltett, hogy az iPhone legutóbbi szériái mellé már nem kaphatunk töltőadaptert. Nem csoda, hogy az eddig elégedett vásárlók, akik a telefon mellé automatikusan járó fülhallgatóhoz és töltőfelszereléshez szoktak, azok most úgy érzik, hogy az Apple cserben hagyta őket. Sajnos kevesen gondolkoznak el azon, mi lehet a döntés hátterében, pedig nincs szó másról, mint […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone, Mac és Apple Watch javítására szakosodott szervize.