+36 70 369 44 78

Blog

Első Apple múzeum Budapesten

Első Apple múzeum Budapesten

Hallottál már a múzeumról, ahol az Apple evolúcióját követjük nyomon? Kíváncsi vagy a ma forgalmazott készülékek őseire és a cég példaértékű teljesítményeire? Ha igen, akkor a Carecity-ben jó helyen jársz!

  Számunkra lenyűgöző mindaz, amit az Apple ez idáig elért. Speciális múzeumunkkal szeretnénk kifejezni tiszteletünket és másokkal is megismertetni ezeket a sikereket. Az egykori termékek, amik az Apple mérföldköveit szimbolizálják, nemcsak a technológia, hanem a márka fejlődésébe is betekintést nyújtanak. 

 Tudtad például, hogy a céget eredetileg Apple Computer, Inc. néven alapította Steve Jobs, Steve Wozniak és Ronald Wayne? Első sikeres termékük az Apple II számítógép volt. Vagy azt talán tudtad, hogy az első iPhone forradalmasította az okostelefon-gyártást? A termék bemutatását Steve Jobs legsikeresebb beszédének tartják.

  A múzeumban megtekinthető az első számítógépek egyike, az iPhone első kiadása valamint a táblagépek elődje sok-sok más érdekesség mellett. Ha szeretnéd mindezt és többet közelről látni, azaz élőben szemügyre venni, a Carecity kapui nyitva állnak. A kiállítás ingyen megtekinthető, és közben a szerviz szolgáltatásait is igénybe veheted, ha esetleg készüléked a segítségünkre szorul.

 

Hasonló bejegyzések

2023. 7. 5.

iCloud minden Apple készülékedre!

Azt kérdezed, miért éri meg számítástechnikai eszközeidet kizárólag Apple termékekre cserélned? Miért vegyél az iPhone mellé iPad- et, és ha már itt tartunk, miért jobb a Mac gép bármely másfajta laptopnál?  A válasz egyszerű: iCloud. Ez az Apple saját internetes tároló-szolgáltatása, amely lehetővé teszi, hogy az összes OS és iOS eszközödet összehangold; segítségével csaknem minden […]

Elolvasom
2023. 5. 2.

Ezért nem jár töltőadapter az új készülékedhez!

 Sokakban felháborodást keltett, hogy az iPhone legutóbbi szériái mellé már nem kaphatunk töltőadaptert. Nem csoda, hogy az eddig elégedett vásárlók, akik a telefon mellé automatikusan járó fülhallgatóhoz és töltőfelszereléshez szoktak, azok most úgy érzik, hogy az Apple cserben hagyta őket. Sajnos kevesen gondolkoznak el azon, mi lehet a döntés hátterében, pedig nincs szó másról, mint […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone, Mac és Apple Watch javítására szakosodott szervize.