+36 70 369 44 78

Blog

Az Apple kitiltott minden koronavírussal kapcsolatos játékot az alkalmazásboltjából

Az Apple kitiltott minden koronavírussal kapcsolatos játékot az alkalmazásboltjából

Ezzel kapcsolatos appok kizárólag hatósági engedéllyel kerülhetnek fel az App Store-ba.

Az Apple iránymutatása, amelyet a fejlesztőknek a múlt hét végén juttatott el, azt mondja, hogy a közösségek világszerte az appoktól függnek, ezektől remélnek hiteles hírforrásokat. Az embereknek pedig segíteni kell abban, hogy megérthessék az egészségügyi helyzetet, illetve abban, hogy hol tudnak segítséget kérni vagy éppen nyújtani – számol be az Origo.

 

A cég éppen ezért szigorúan ellenőrzi a különböző ezzel kapcsolatos alkalmazások forrásait és ezek kizárólag kormányzati vagy egészségügyi, orvosi, oktatási szervezetektől jelenhetnek meg.
Továbbá nyerészkedni is tilos az ilyen appokkal, így csakis az ingyenesen elérhető, a fent említett szervek által jóváhagyott tartalmak érhetőek el a könyvtárban, játékok és szórakoztató tartalmak nem.

 

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.