+36 70 369 44 78

Blog

Az Apple kitiltott minden koronavírussal kapcsolatos játékot az alkalmazásboltjából

Az Apple kitiltott minden koronavírussal kapcsolatos játékot az alkalmazásboltjából

Ezzel kapcsolatos appok kizárólag hatósági engedéllyel kerülhetnek fel az App Store-ba.

Az Apple iránymutatása, amelyet a fejlesztőknek a múlt hét végén juttatott el, azt mondja, hogy a közösségek világszerte az appoktól függnek, ezektől remélnek hiteles hírforrásokat. Az embereknek pedig segíteni kell abban, hogy megérthessék az egészségügyi helyzetet, illetve abban, hogy hol tudnak segítséget kérni vagy éppen nyújtani – számol be az Origo.

 

A cég éppen ezért szigorúan ellenőrzi a különböző ezzel kapcsolatos alkalmazások forrásait és ezek kizárólag kormányzati vagy egészségügyi, orvosi, oktatási szervezetektől jelenhetnek meg.
Továbbá nyerészkedni is tilos az ilyen appokkal, így csakis az ingyenesen elérhető, a fent említett szervek által jóváhagyott tartalmak érhetőek el a könyvtárban, játékok és szórakoztató tartalmak nem.

 

Hasonló bejegyzések

2023. 5. 30.

Első Apple múzeum Budapesten

Hallottál már a múzeumról, ahol az Apple evolúcióját követjük nyomon? Kíváncsi vagy a ma forgalmazott készülékek őseire és a cég példaértékű teljesítményeire? Ha igen, akkor a Carecity-ben jó helyen jársz!   Számunkra lenyűgöző mindaz, amit az Apple ez idáig elért. Speciális múzeumunkkal szeretnénk kifejezni tiszteletünket és másokkal is megismertetni ezeket a sikereket. Az egykori termékek, amik […]

Elolvasom
2023. 5. 2.

Ezért nem jár töltőadapter az új készülékedhez!

 Sokakban felháborodást keltett, hogy az iPhone legutóbbi szériái mellé már nem kaphatunk töltőadaptert. Nem csoda, hogy az eddig elégedett vásárlók, akik a telefon mellé automatikusan járó fülhallgatóhoz és töltőfelszereléshez szoktak, azok most úgy érzik, hogy az Apple cserben hagyta őket. Sajnos kevesen gondolkoznak el azon, mi lehet a döntés hátterében, pedig nincs szó másról, mint […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone, Mac és Apple Watch javítására szakosodott szervize.