+36 70 369 44 78

Blog

Csak két dolgot nem szabad csinálni az Apple új hitelkártyájával

Csak két dolgot nem szabad csinálni az Apple új hitelkártyájával

A cupertinoi tech-óriás még márciusban jelentette be, hogy saját hitelkártyával kívánnak betörni az amerikai pénzügyi piacra. Az eszköz e héttől elérhető a vásárlók számára és az Apple ki is adott egy használati utasítást, mely szerint két dolgot mindenképpen kerüljenek a felhasználók; a pénztárcában és a zsebben hordást.

A titánból készült, minimalista dizájnnal megáldott kártya egy rakás korábbi innovatív Apple termékre emlékezteti a felhasználóját, azonban a vállalat figyelmeztetése szerint, ha bőr pénztárcában vagy zsebben tartjuk az komoly elszíneződéseket okozhat rajta.
A javasolt óvintézkedések természetesen hamar közröhej tárgyává tették az eszközt a neten és egy twitter felhasználó már ki is találta mi lehetne a megoldás:

A vicc az, hogy ez nem vicc. Reméljük az Apple nem merít ötletet ebből….

Fontos hozzátenni, hogy ezt a kártyát elsősorban virtuális, iPhone készüléken keresztüli fizetésre szánták, fizikai megfelelője csak a mobilfizetést nem támogató üzletekben kellhet.
Az Apple egyébként mikroszálas törlőkendőt és izopropil-alkoholt javasol az kártya tisztán tartására.

Hasonló bejegyzések

2023. 5. 30.

Első Apple múzeum Budapesten

Hallottál már a múzeumról, ahol az Apple evolúcióját követjük nyomon? Kíváncsi vagy a ma forgalmazott készülékek őseire és a cég példaértékű teljesítményeire? Ha igen, akkor a Carecity-ben jó helyen jársz!   Számunkra lenyűgöző mindaz, amit az Apple ez idáig elért. Speciális múzeumunkkal szeretnénk kifejezni tiszteletünket és másokkal is megismertetni ezeket a sikereket. Az egykori termékek, amik […]

Elolvasom
2023. 5. 2.

Ezért nem jár töltőadapter az új készülékedhez!

 Sokakban felháborodást keltett, hogy az iPhone legutóbbi szériái mellé már nem kaphatunk töltőadaptert. Nem csoda, hogy az eddig elégedett vásárlók, akik a telefon mellé automatikusan járó fülhallgatóhoz és töltőfelszereléshez szoktak, azok most úgy érzik, hogy az Apple cserben hagyta őket. Sajnos kevesen gondolkoznak el azon, mi lehet a döntés hátterében, pedig nincs szó másról, mint […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone, Mac és Apple Watch javítására szakosodott szervize.