+36 70 369 44 78

Blog

Csak két dolgot nem szabad csinálni az Apple új hitelkártyájával

Csak két dolgot nem szabad csinálni az Apple új hitelkártyájával

A cupertinoi tech-óriás még márciusban jelentette be, hogy saját hitelkártyával kívánnak betörni az amerikai pénzügyi piacra. Az eszköz e héttől elérhető a vásárlók számára és az Apple ki is adott egy használati utasítást, mely szerint két dolgot mindenképpen kerüljenek a felhasználók; a pénztárcában és a zsebben hordást.

A titánból készült, minimalista dizájnnal megáldott kártya egy rakás korábbi innovatív Apple termékre emlékezteti a felhasználóját, azonban a vállalat figyelmeztetése szerint, ha bőr pénztárcában vagy zsebben tartjuk az komoly elszíneződéseket okozhat rajta.
A javasolt óvintézkedések természetesen hamar közröhej tárgyává tették az eszközt a neten és egy twitter felhasználó már ki is találta mi lehetne a megoldás:

A vicc az, hogy ez nem vicc. Reméljük az Apple nem merít ötletet ebből….

Fontos hozzátenni, hogy ezt a kártyát elsősorban virtuális, iPhone készüléken keresztüli fizetésre szánták, fizikai megfelelője csak a mobilfizetést nem támogató üzletekben kellhet.
Az Apple egyébként mikroszálas törlőkendőt és izopropil-alkoholt javasol az kártya tisztán tartására.

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.