+36 70 369 44 78

Blog

Nem működik a WIFI iPhone készülékemen. Mit tegyek?

Nem működik a WIFI iPhone készülékemen. Mit tegyek?

“Nem működik a WIFI iPhone készülékemen se vezetékkel se vezeték nélkül” – hangzik el ügyfelünktől.

Márpedig a WIFI tökéletes elérése manapság már alap funkció minden okostelefonban, hiszen rengeteg fontos ügyet intézünk online. Az állandó online jelenlét szerves részévé vált mindennapjainknak. De mi okozhatja és mit is tehetünk, ha működésképtelen a WIFI – re való csatlakozás? Olvasd tovább eheti cikkünket!

Első lépésként ellenőrizd, hogy biztosan alaplapi problémával állsz -e  szemben. Az alábbi 7 lépés ebben segítségedre lesz:

  1. Győződj meg róla, hogy a router tökéletesen működik – e és hatókörön belül helyezkedik el.
  2. A készülék wifi beállításain belül csekkold, hogy bevan kapcsolva és az elérendő hálózat látható – e
    Beállítások > Wi-Fi menüpont
  3. Hálózattal kapcsolatos problémák ellenőrzése, ha az alábbi hibaüzenet jelenik meg: „Nincs internetkapcsolat”
  4. Indítsd újra az eszközt
  5. Alaphelyzetbe állítás
    Beállítások > Általános > Visszaállítás > Hálózati beállítások visszaállítása menüpontra.
  6. Másik hálózatra való tökéletes kapcsolódás esetén nem a készülékben van a probléma.

iPhone készüléked megmakacsolta magát és a 6 lépéses ellenőrzés után is fennáll a hibajelenség? Tudjuk mi a baj és rövid idő alatt orvosoljuk is!

Okok, amiért nem működik a WIFI:

Az iPhone menürendszerében a WiFi ikon szürke vagy egyszerűen a készüléket nem lehet csatlakoztatni a vezeték nélküli hálózathoz. Ezek a jelek a Wifi IC meghibásodására utalnak. Ez az alkatrész úgynevezett felületszerelt BGA. A cseréje speciális eszközöket és magas szakértelmet kíván.

Szervizünk fő profilja az alaplapi hibák felderítése és orvoslása.A wifi IC cserét is szakszerűen, rövid határidővel tudjuk elvégezni.

Bevizsgálás után teljeskörű árajánlatot adunk. Jelentkezz be hozzánk, hogy a lehető legkevesebb ideig kelljen nélkülöznöd iPhone készüléked!

Forrás: Apple

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.