+36 70 369 44 78

Blog

Nem működik a WIFI iPhone készülékemen. Mit tegyek?

Nem működik a WIFI iPhone készülékemen. Mit tegyek?

“Nem működik a WIFI iPhone készülékemen se vezetékkel se vezeték nélkül” – hangzik el ügyfelünktől.

Márpedig a WIFI tökéletes elérése manapság már alap funkció minden okostelefonban, hiszen rengeteg fontos ügyet intézünk online. Az állandó online jelenlét szerves részévé vált mindennapjainknak. De mi okozhatja és mit is tehetünk, ha működésképtelen a WIFI – re való csatlakozás? Olvasd tovább eheti cikkünket!

Első lépésként ellenőrizd, hogy biztosan alaplapi problémával állsz -e  szemben. Az alábbi 7 lépés ebben segítségedre lesz:

  1. Győződj meg róla, hogy a router tökéletesen működik – e és hatókörön belül helyezkedik el.
  2. A készülék wifi beállításain belül csekkold, hogy bevan kapcsolva és az elérendő hálózat látható – e
    Beállítások > Wi-Fi menüpont
  3. Hálózattal kapcsolatos problémák ellenőrzése, ha az alábbi hibaüzenet jelenik meg: „Nincs internetkapcsolat”
  4. Indítsd újra az eszközt
  5. Alaphelyzetbe állítás
    Beállítások > Általános > Visszaállítás > Hálózati beállítások visszaállítása menüpontra.
  6. Másik hálózatra való tökéletes kapcsolódás esetén nem a készülékben van a probléma.

iPhone készüléked megmakacsolta magát és a 6 lépéses ellenőrzés után is fennáll a hibajelenség? Tudjuk mi a baj és rövid idő alatt orvosoljuk is!

Okok, amiért nem működik a WIFI:

Az iPhone menürendszerében a WiFi ikon szürke vagy egyszerűen a készüléket nem lehet csatlakoztatni a vezeték nélküli hálózathoz. Ezek a jelek a Wifi IC meghibásodására utalnak. Ez az alkatrész úgynevezett felületszerelt BGA. A cseréje speciális eszközöket és magas szakértelmet kíván.

Szervizünk fő profilja az alaplapi hibák felderítése és orvoslása.A wifi IC cserét is szakszerűen, rövid határidővel tudjuk elvégezni.

Bevizsgálás után teljeskörű árajánlatot adunk. Jelentkezz be hozzánk, hogy a lehető legkevesebb ideig kelljen nélkülöznöd iPhone készüléked!

Forrás: Apple

Hasonló bejegyzések

2021. 3. 23.

Ugrás következhet kijelző területén az iPhone 13 szériánál

A felröppenő pletykák szerint az Apple jelentősen jobb OLED kijelzőket fog gyártatni az iPhone 13 szériába. Ahogy már megszokhattuk egészen az év elejétől az új készülékek megjelenéséig folyamatosan érkeznek a hírek az aktuális évi iPhone – okról. A forrás szerint a Samsung már bele is kezdett az előkészületekbe az újgenerációs iPhone kijelzők gyártásához. OLED panelekek […]

Elolvasom
2021. 3. 9.

5 év után búcsúzik az iMac Pro készüléktől

Most már hivatalos, hogy az Apple megszünteti a csúcskategóriás iMac – et, tehát 5 év után búcsúzik az iMac Pro készülék tőlünk. A magyarországi és nemzetközi Apple oldalakon egyaránt megjelent az iMac Pro készülékek vásárlási oldalán a „készlet erejéig” felirat. Tehát új darabokat már nem gyártanak, csak a raktárokban tartanak készlet kisöprést. Mit is tud […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.