+36 70 369 44 78

Blog

Nem működik a WIFI iPhone készülékemen. Mit tegyek?

Nem működik a WIFI iPhone készülékemen. Mit tegyek?

“Nem működik a WIFI iPhone készülékemen se vezetékkel se vezeték nélkül” – hangzik el ügyfelünktől.

Márpedig a WIFI tökéletes elérése manapság már alap funkció minden okostelefonban, hiszen rengeteg fontos ügyet intézünk online. Az állandó online jelenlét szerves részévé vált mindennapjainknak. De mi okozhatja és mit is tehetünk, ha működésképtelen a WIFI – re való csatlakozás? Olvasd tovább eheti cikkünket!

Első lépésként ellenőrizd, hogy biztosan alaplapi problémával állsz -e  szemben. Az alábbi 7 lépés ebben segítségedre lesz:

  1. Győződj meg róla, hogy a router tökéletesen működik – e és hatókörön belül helyezkedik el.
  2. A készülék wifi beállításain belül csekkold, hogy bevan kapcsolva és az elérendő hálózat látható – e
    Beállítások > Wi-Fi menüpont
  3. Hálózattal kapcsolatos problémák ellenőrzése, ha az alábbi hibaüzenet jelenik meg: „Nincs internetkapcsolat”
  4. Indítsd újra az eszközt
  5. Alaphelyzetbe állítás
    Beállítások > Általános > Visszaállítás > Hálózati beállítások visszaállítása menüpontra.
  6. Másik hálózatra való tökéletes kapcsolódás esetén nem a készülékben van a probléma.

iPhone készüléked megmakacsolta magát és a 6 lépéses ellenőrzés után is fennáll a hibajelenség? Tudjuk mi a baj és rövid idő alatt orvosoljuk is!

Okok, amiért nem működik a WIFI:

Az iPhone menürendszerében a WiFi ikon szürke vagy egyszerűen a készüléket nem lehet csatlakoztatni a vezeték nélküli hálózathoz. Ezek a jelek a Wifi IC meghibásodására utalnak. Ez az alkatrész úgynevezett felületszerelt BGA. A cseréje speciális eszközöket és magas szakértelmet kíván.

Szervizünk fő profilja az alaplapi hibák felderítése és orvoslása.A wifi IC cserét is szakszerűen, rövid határidővel tudjuk elvégezni.

Bevizsgálás után teljeskörű árajánlatot adunk. Jelentkezz be hozzánk, hogy a lehető legkevesebb ideig kelljen nélkülöznöd iPhone készüléked!

Forrás: Apple

Hasonló bejegyzések

2023. 3. 24.

Újra lesz TouchID az iPhone készülékekben?

Évek óta vitatott kérdés, hogy az Apple gyártói által kedvelt FaceID képes-e felülmúlni a jól bevált ujjlenyomatolvasó rendszert. A 2017-ben debütált technológia sokak tetszését elnyerte, vannak azonban, akik hiányolják az ujjlenyomatolvasót, amit már az Iphone 8 óta nem láthatunk.  Ez persze nem jelenti, hogy örökre búcsút kell mondanunk a TouchID-nak, mostanában ugyanis azt rebesgetik, hogy […]

Elolvasom
2022. 9. 1.

Nincs wifi az iPhone készülékemen

  Többször előfordul hibaként iPhone tulajdonosoknál, hogy nem tudnak rákapcsolódni telefonjukkal egy Wifi hálózatra sem, ilyenkor sajnos csak a mobilinternetet lehet használni, ami azért hosszútávon elég költséges és nem elég hatékony lehet, de akkor mégis mit tehetünk? Előszöris ellenőrizd, hogy biztosan a telefonnal van a probléma és a többi eszközöd tud-e csatlakozni az internetre, ha […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.