+36 70 369 44 78

Blog

Nem működik a WIFI iPhone készülékemen. Mit tegyek?

Nem működik a WIFI iPhone készülékemen. Mit tegyek?

“Nem működik a WIFI iPhone készülékemen se vezetékkel se vezeték nélkül” – hangzik el ügyfelünktől.

Márpedig a WIFI tökéletes elérése manapság már alap funkció minden okostelefonban, hiszen rengeteg fontos ügyet intézünk online. Az állandó online jelenlét szerves részévé vált mindennapjainknak. De mi okozhatja és mit is tehetünk, ha működésképtelen a WIFI – re való csatlakozás? Olvasd tovább eheti cikkünket!

Első lépésként ellenőrizd, hogy biztosan alaplapi problémával állsz -e  szemben. Az alábbi 7 lépés ebben segítségedre lesz:

  1. Győződj meg róla, hogy a router tökéletesen működik – e és hatókörön belül helyezkedik el.
  2. A készülék wifi beállításain belül csekkold, hogy bevan kapcsolva és az elérendő hálózat látható – e
    Beállítások > Wi-Fi menüpont
  3. Hálózattal kapcsolatos problémák ellenőrzése, ha az alábbi hibaüzenet jelenik meg: „Nincs internetkapcsolat”
  4. Indítsd újra az eszközt
  5. Alaphelyzetbe állítás
    Beállítások > Általános > Visszaállítás > Hálózati beállítások visszaállítása menüpontra.
  6. Másik hálózatra való tökéletes kapcsolódás esetén nem a készülékben van a probléma.

iPhone készüléked megmakacsolta magát és a 6 lépéses ellenőrzés után is fennáll a hibajelenség? Tudjuk mi a baj és rövid idő alatt orvosoljuk is!

Okok, amiért nem működik a WIFI:

Az iPhone menürendszerében a WiFi ikon szürke vagy egyszerűen a készüléket nem lehet csatlakoztatni a vezeték nélküli hálózathoz. Ezek a jelek a Wifi IC meghibásodására utalnak. Ez az alkatrész úgynevezett felületszerelt BGA. A cseréje speciális eszközöket és magas szakértelmet kíván.

Szervizünk fő profilja az alaplapi hibák felderítése és orvoslása.A wifi IC cserét is szakszerűen, rövid határidővel tudjuk elvégezni.

Bevizsgálás után teljeskörű árajánlatot adunk. Jelentkezz be hozzánk, hogy a lehető legkevesebb ideig kelljen nélkülöznöd iPhone készüléked!

Forrás: Apple

Hasonló bejegyzések

2023. 7. 5.

iCloud minden Apple készülékedre!

Azt kérdezed, miért éri meg számítástechnikai eszközeidet kizárólag Apple termékekre cserélned? Miért vegyél az iPhone mellé iPad- et, és ha már itt tartunk, miért jobb a Mac gép bármely másfajta laptopnál?  A válasz egyszerű: iCloud. Ez az Apple saját internetes tároló-szolgáltatása, amely lehetővé teszi, hogy az összes OS és iOS eszközödet összehangold; segítségével csaknem minden […]

Elolvasom
2023. 5. 30.

Első Apple múzeum Budapesten

Hallottál már a múzeumról, ahol az Apple evolúcióját követjük nyomon? Kíváncsi vagy a ma forgalmazott készülékek őseire és a cég példaértékű teljesítményeire? Ha igen, akkor a Carecity-ben jó helyen jársz!   Számunkra lenyűgöző mindaz, amit az Apple ez idáig elért. Speciális múzeumunkkal szeretnénk kifejezni tiszteletünket és másokkal is megismertetni ezeket a sikereket. Az egykori termékek, amik […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone, Mac és Apple Watch javítására szakosodott szervize.