+36 70 369 44 78

Blog

Ezek a legjobb appok idén az Apple szerint

Ezek a legjobb appok idén az Apple szerint

Az Apple 9 kategóriában hirdetett győztesek a legjobb alkalmazások és játékok terén, ezen kívül kiderült még két top10-es lista is.

2019 legjobb Mac alkalmazása egy kiadványszerkesztő lett, a Affinity Publisher, amit jelenleg 12.790 forintért lehet beszerezni.
iPad készülékek estében egy ingyenes app, a különböző grafikai elemekkel megspékelt Flow by Moleskine lett a befutó, míg iPhone esetében egy fotó-optimalizáló alkalmazás, a mesterséges intelligenciát is használó Spectre Camera győzött, ami jelenleg 1090 forint ellenében tölthető le.

fotó: PCWorld

Játék alkalmazások terén Mac-en az egyedi látványvilágú GRIS (1790 Ft), iPad-en a szintén 1790 forintos Hyper Light Drifter, míg iPhone készülékeken az ingyenesen hozzáférhető Sky: Children of the Light, lettek 2019 legjobbjai.

fotó: PCWorld

Külön díjazták továbbá az Apple TV legnépszerűbb “sima” és játék alkalmazásait is.
Míg előbbiben egy ingyenes, egyfajta interaktív természetfilm-sorozat, a The Explorers, addig utóbbiban a 2990 forintért beszerezhető Wonder Boy: The Dragon’s Trap lett a győztes.
Idén először díjazták az Apple Arcade kategória győztesét is, ami a Sayonara Wild Hearts című motoros játék lett.

fotó: PCWorld

A felhasználói letöltések alapján pedig kialakult két tízes top lista is idén, melyek a következők:

Ingyenes app top10:

 1. YouTube
 2. Instagram
 3. Snapchat
 4. TikTok
 5. Messenger
 6. GMail
 7. Netflix
 8. Facebook
 9. Google Térkép
 10. Amazon

Játék top10:

 1. Mario Kart Tour
 2. Color Bump 3D
 3. aquapark.io
 4. Call of Duty: Mobile
 5. BitLife – Life Simulator
 6. Polysphere – art of puzzle
 7. Wordscapes
 8. Fortnite
 9. Roller Splat!
 10. AMAZE!!

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.