+36 70 369 44 78

Blog

Facebook Messenger sötét mód – így tudod bekapcsolni!

Facebook Messenger sötét mód – így tudod bekapcsolni!

Hiába rendelkezik manapság már a legtöbb okostelefon operációs rendszere integrált sötét móddal, ez a legtöbb esetben csak rendszert és a gyári alkalmazásokat érinti. A dark mode alapvetően az AMOLED és OLED kijelzős készülékeknek kedvez; elősegíti, hogy lassabban merüljön a mobil, de az IPS panellel rendelkező telefonok esetében is jól jön, például esténként kevésbé zavaró a szemnek, ha ilyen módban használjuk.

Bár kétség kívül a Facebook Messenger napjaink legnépszerűbb üzenetkezelő applikációja, hivatalosan azonban ezidáig nem került bele a ‘sötét mód’ funkció, de egy ideje már fejleszti a legnépszerűbb közösségi oldal csapata. Rejtély, hogy mi tart nekik ilyen sokáig, de addig is fejlesztők egy csapata észrevett egy trükköt, amivel a legtöbb mobilon előhívható az opció.
Ehhez pedig nem kell mást tenned, mint Messenger üzenetben elküldeni magadnak, vagy megkérni valakit, hogy küldjön el neked, egy bizonyos hold emojit.

Egész pontosan ezt a fajta hold emojit kell elküldeni

Ezután, ha minden jól megy, az app automatikusan felajánlja, hogy bekapcsolhasd a sötét mód funkciót. Ha ki szeretnéd kapcsolni, nincs más dolgod, mint a fő oldalon rányomni a profilképedre, ahol ha minden igaz a beállítási menü legtetején ott lesz a ki-be kapcsolási lehetőség.

Ha nem működik elsőre…

Ne add fel, előfordulhat, hogy többször is el kell küldened a holdacskát mire észbe kap a rendszer. Ha nagyon nem akarja az igazságot, akkor először is érdemes megnézni, hogy az app legfrissebb verziójával rendelkezünk-e, de ha igen és minden hiába, akkor érdemes újratelepíteni a Messengert és ezután várhatóan már biztosan működni fog majd.
Fontos, hogy úgy tűnik, ez a funkció egyáltalán nem telefon függő, sokkal inkább a Facebook profilunkkal áll összefüggésben, így ha neked a fenti trükkök ellenére sem akar előbújni, akkor valószínűleg várnod kell, míg a közösségi oldal hivatalosan is elérhetővé teszi azt.

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.