+36 70 369 44 78

Blog

Facebook Messenger sötét mód – így tudod bekapcsolni!

Facebook Messenger sötét mód – így tudod bekapcsolni!

Hiába rendelkezik manapság már a legtöbb okostelefon operációs rendszere integrált sötét móddal, ez a legtöbb esetben csak rendszert és a gyári alkalmazásokat érinti. A dark mode alapvetően az AMOLED és OLED kijelzős készülékeknek kedvez; elősegíti, hogy lassabban merüljön a mobil, de az IPS panellel rendelkező telefonok esetében is jól jön, például esténként kevésbé zavaró a szemnek, ha ilyen módban használjuk.

Bár kétség kívül a Facebook Messenger napjaink legnépszerűbb üzenetkezelő applikációja, hivatalosan azonban ezidáig nem került bele a ‘sötét mód’ funkció, de egy ideje már fejleszti a legnépszerűbb közösségi oldal csapata. Rejtély, hogy mi tart nekik ilyen sokáig, de addig is fejlesztők egy csapata észrevett egy trükköt, amivel a legtöbb mobilon előhívható az opció.
Ehhez pedig nem kell mást tenned, mint Messenger üzenetben elküldeni magadnak, vagy megkérni valakit, hogy küldjön el neked, egy bizonyos hold emojit.

Egész pontosan ezt a fajta hold emojit kell elküldeni

Ezután, ha minden jól megy, az app automatikusan felajánlja, hogy bekapcsolhasd a sötét mód funkciót. Ha ki szeretnéd kapcsolni, nincs más dolgod, mint a fő oldalon rányomni a profilképedre, ahol ha minden igaz a beállítási menü legtetején ott lesz a ki-be kapcsolási lehetőség.

Ha nem működik elsőre…

Ne add fel, előfordulhat, hogy többször is el kell küldened a holdacskát mire észbe kap a rendszer. Ha nagyon nem akarja az igazságot, akkor először is érdemes megnézni, hogy az app legfrissebb verziójával rendelkezünk-e, de ha igen és minden hiába, akkor érdemes újratelepíteni a Messengert és ezután várhatóan már biztosan működni fog majd.
Fontos, hogy úgy tűnik, ez a funkció egyáltalán nem telefon függő, sokkal inkább a Facebook profilunkkal áll összefüggésben, így ha neked a fenti trükkök ellenére sem akar előbújni, akkor valószínűleg várnod kell, míg a közösségi oldal hivatalosan is elérhetővé teszi azt.

Hasonló bejegyzések

2023. 5. 30.

Első Apple múzeum Budapesten

Hallottál már a múzeumról, ahol az Apple evolúcióját követjük nyomon? Kíváncsi vagy a ma forgalmazott készülékek őseire és a cég példaértékű teljesítményeire? Ha igen, akkor a Carecity-ben jó helyen jársz!   Számunkra lenyűgöző mindaz, amit az Apple ez idáig elért. Speciális múzeumunkkal szeretnénk kifejezni tiszteletünket és másokkal is megismertetni ezeket a sikereket. Az egykori termékek, amik […]

Elolvasom
2023. 5. 2.

Ezért nem jár töltőadapter az új készülékedhez!

 Sokakban felháborodást keltett, hogy az iPhone legutóbbi szériái mellé már nem kaphatunk töltőadaptert. Nem csoda, hogy az eddig elégedett vásárlók, akik a telefon mellé automatikusan járó fülhallgatóhoz és töltőfelszereléshez szoktak, azok most úgy érzik, hogy az Apple cserben hagyta őket. Sajnos kevesen gondolkoznak el azon, mi lehet a döntés hátterében, pedig nincs szó másról, mint […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone, Mac és Apple Watch javítására szakosodott szervize.