+36 70 369 44 78

Blog

Fontos információ minden iPhone 11 tulajdonosnak

Fontos információ minden iPhone 11 tulajdonosnak

Az Apple közzétett egy csereprogramot, mely során azon iPhone 11 készülékeket javítanak, melyeknek a kijelzője rosszul érint. Fontos információ minden iPhone 11 tulajdonosnak!

Egy gyártási hibából eredően a kiadott modellek egy része érintkezési hibákat produkál egy meghibásodott alkatrész miatt vagy a rossz kijelző miatt. Ezeket a modelleket 2019. november és 2020. május között gyártották és kerültek piacra. A készülék vásárlástól számított két évig érvényes ez a csereprogram és kizárólag iPhone 11 modellek vehetnek részt. Fordulj bizalommal bármelyik Apple szervizhez vagy bármely hivatalos szervizpartneréhez.

Hogyan ellenőrizd, hogy a te készüléked részt vesz – e a csereprogramban?

  1. Az alábbi LINKEN az Apple support oldalát kell felkeresned
  2. Majd a szövegdobozt használva megadni a sorozatszámodat
    1. Hol találod a sorozatszámot?
      Beállításokon belül az általános menüpontba kell belépned, majd az infó feliratra kell koppints. Ezután a kijelző tetején a “sorozatszám” felirat melletti kombinációt kell megadnod a szövegdobozba.
  3. Amennyiben a sorozatszám alapján megállapításra került a csere felkeresni a legközelebbi hivatalos Apple szervizt a vásárlástól számított két éven belül.

Fontos tudni, hogy ez a program az eredeti garancia időt nem hosszabbítja meg! Valamint, ha korábban díj ellenében javították a készüléked hivatalos partnernél kijelző érintési problémával kötelesek visszatéríteni az árát, ezért érdemes a szervizt felkeresned.

Mi történik, ha részt vesz a készülékem a csere programba?

A számodra szimpatikus, legközelebbi hivatalos szerviz felkeresése után ellenőrzik a készülék állapotát, valamint a sorozatszám alapján megállapítják, hogy valóban részt vehet – e a telefonod a programban. Ezután elvégzik a szükséges alkatrész cseréjét. Ezentúl vedd figyelembe, hogy ha a kijelződ összetört időközben sajnos nem vehetsz részt a cserepeprogramban az adott készülékkel!

Mielőtt leadod javításra a telefonod készíts róla biztonsági mentést, ezután kapcsold ki az iPhone keresése funkciót. A következő lépés, hogy amennyiben rendelkezel Apple Watch – al törlöd a párosítást. Végül pedig gyári visszaállítással letörölsz a készülékről minden adatot.

Ha pedig összetörted iPhone 11 kijelződet kattints ide és nézd meg árainkat.

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.