+36 70 369 44 78

Blog

Hallottál már az Apple könyvekről?

Hallottál már az Apple könyvekről?

Te is egy könyvtárat hordasz a kezedben minden nap és még csak nem is tudtál róla!

Az Apple Books (korábban iBooks) az Apple ingyenes e-könyv olvasó alkalmazása, amely lehetővé teszi az e-könyvek, audio könyvek és PDF-fájlok megvásárlását és olvasását az Apple eszközökön. Az alkalmazás integrált keresőt, jegyzeteket, kiemeléseket és olvasási statisztikákat tartalmaz, valamint lehetővé teszi a tartalmak szinkronizálását az iCloud segítségével több eszköz között. Az Apple Books-ban széles körű könyvkínálat áll rendelkezésre, beleértve a szépirodalmat, a szakirodalmat, a képregényeket és a mesekönyveket is. Nagyon sok menő funkciónak veheted hasznát.

Előszöris a kezdőoldalon rendszerezve találhatod a könyveket és egyaránt választhatsz ingyenes vagy bestseller könyveket is. Az ingyenes könyvek között sem csak nagyon régi, elavult könyvek találhatóak meg, hanem klasszikus és modern alkotások is. A bestseller könyvekért sem kérnek túl nagy árat. A könyvek 99 forintnál kezdődnek.

Hogyha végül döntöttél egy könyv mellett akkor a megvásárlás előtt gyakran lehetőséged van beleolvasni vagy akár el is ajándékozhatod egy barátodnak. Az olvasásnál jegyzeteket készíthetsz, témákat és fényerőt is állíthatsz rajta. Az egyik személyes kedvencem pedig, hogy méri mennyi időt töltöttünk aznap olvasással és hány könyvet olvastunk el a segítségével, ezzel segíti az újévi célok teljesítését is!

Jó olvasást kívánunk mindenkinek az Apple eszközök segítségével!

Hasonló bejegyzések

2023. 5. 30.

Első Apple múzeum Budapesten

Hallottál már a múzeumról, ahol az Apple evolúcióját követjük nyomon? Kíváncsi vagy a ma forgalmazott készülékek őseire és a cég példaértékű teljesítményeire? Ha igen, akkor a Carecity-ben jó helyen jársz!   Számunkra lenyűgöző mindaz, amit az Apple ez idáig elért. Speciális múzeumunkkal szeretnénk kifejezni tiszteletünket és másokkal is megismertetni ezeket a sikereket. Az egykori termékek, amik […]

Elolvasom
2023. 5. 2.

Ezért nem jár töltőadapter az új készülékedhez!

 Sokakban felháborodást keltett, hogy az iPhone legutóbbi szériái mellé már nem kaphatunk töltőadaptert. Nem csoda, hogy az eddig elégedett vásárlók, akik a telefon mellé automatikusan járó fülhallgatóhoz és töltőfelszereléshez szoktak, azok most úgy érzik, hogy az Apple cserben hagyta őket. Sajnos kevesen gondolkoznak el azon, mi lehet a döntés hátterében, pedig nincs szó másról, mint […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone, Mac és Apple Watch javítására szakosodott szervize.