+36 70 369 44 78

Blog

Még az idén készül valamire az Apple

Még az idén készül valamire az Apple

December 2-án, itthoni idő szerint este 10 órakor New York városában tart még egy sajtótájékoztatót idén az Apple – számol be a Portfolio.

Az esemény témája, amint az a meghívón is olvasható, 2019 legjobb alkalmazásainak és játékainak kiemelése.

Az Apple minden évben közzéteszi közleményben a kedvenc alkalmazásainak és játékainak listáját, ám az, hogy most ezt egy sajtótájékoztató keretében teszi meg, arra utal, hogy valamiféle díjazás is lehet ezúttal.

Új termékek bemutatása nem várható az eseményen a CNBC szerint.
Még sokan vártak októberre egy termékbemutatót, végül a vállalat úgy döntött, hogy nem tart még egy nagyszabású eseményt az iPhone bemutatója után, simán csak közleményben jelentette be az érkezésüket, például az új 16-colos MacBook Pro és az AirPods Pro piacra dobását.

Hasonló bejegyzések

2023. 5. 30.

Első Apple múzeum Budapesten

Hallottál már a múzeumról, ahol az Apple evolúcióját követjük nyomon? Kíváncsi vagy a ma forgalmazott készülékek őseire és a cég példaértékű teljesítményeire? Ha igen, akkor a Carecity-ben jó helyen jársz!   Számunkra lenyűgöző mindaz, amit az Apple ez idáig elért. Speciális múzeumunkkal szeretnénk kifejezni tiszteletünket és másokkal is megismertetni ezeket a sikereket. Az egykori termékek, amik […]

Elolvasom
2023. 5. 2.

Ezért nem jár töltőadapter az új készülékedhez!

 Sokakban felháborodást keltett, hogy az iPhone legutóbbi szériái mellé már nem kaphatunk töltőadaptert. Nem csoda, hogy az eddig elégedett vásárlók, akik a telefon mellé automatikusan járó fülhallgatóhoz és töltőfelszereléshez szoktak, azok most úgy érzik, hogy az Apple cserben hagyta őket. Sajnos kevesen gondolkoznak el azon, mi lehet a döntés hátterében, pedig nincs szó másról, mint […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone, Mac és Apple Watch javítására szakosodott szervize.