+36 70 369 44 78

Blog

Minden, amit a bevizsgálásról tudni akartál!

Minden, amit a bevizsgálásról tudni akartál!

Gyakori kérdésként merül fel szervizünkben, ha bevizsgálásról van szó, hogy miért van szükség rá, pontosan hogyan is működik a folyamat? Most minden információ megosztásra kerül, ami a bevizsgálás kérdéskörét feszegeti.  Tehát minden, amit a bevizsgálásról tudni akartál egy cikkben!

Miért van szükség bevizsgálásra?

Több eset van, amikor szükségét érezzük a ránk bízott iPhone teljeskörű bevizsgálásának. Például ilyen esetek lehetnek, ha a készülék nem produkálja a hibát, amit körülír a tulajdonosa, abban az időtartamban, amikor szervizünkbe érkezik, esetleg bizonytalan a működése, azaz folyamatosan kikapcsol, lefagy vagy olyan mértékben érte károsodás, hogy nem állapítható meg róla melyik alkatrész okozza a hibajelenséget (nem kapcsol be, beázott, felismerhetetlenségig összetört). Ezen felül abban az esetben szükséges, amennyiben alaplapi javítás szükséges a készülék helyreállításához.

Röviden összefoglalva, minden olyan hibajelenség ami nem egyértelmű problémát jelez vagy a javítás nem oldható meg egy alkatrész (kijelző, akkumulátor, dock stb…) cseréjével bevizsgálást igényel. Szervizünkben ennek a következő a menete, első sorban felvesszük a készülék adatlapját, majd kollégáink átnézik és tesztelik a problémás iPhone összes funkcióját, majd a hiba feltárása után árajánlatot adunk, végül az árajánlat elfogadása után a javítás megkezdésre kerül.

Hogyan lehet gyorsítani a folyamatot?

  • Feloldó kód megadása a leadáskor
  • Előfordulhat, hogy nem szeretné az ügyfél megadni a jelkódját, icloud fiókjának adatait. Ebben az esetben, ha törlésre kerülnek az adatok és az icloud fiók kiléptetésre kerül az ügyfél által, mielőtt szervizünkbe érkezik a készülék a munkánkat meggyorsítja.
  • Minden hiba részletes leírása
  • Ha fontosak az adatok, amelyek a készüléken találhatók, arról amennyiben lehetséges biztonsági mentés készítése

A bevizsgálás átfutási ideje akár 1 – 2 munkanap is lehet, ennek, valamint a javítás teljes idejére cserekészüléket tudunk biztosítani ügyfeleink számára. Fény derült mindenre, amit a bevizsgálásról tudni akartál? Vagy van még kérdésed? Tedd fel nekünk!

Bevizsgálásra szorul készüléked? Szervizünkre nyugodt szívvel bízhatod készülékedet, a legnagyobb szakértelemmel javítjuk meg. A bevizsgálás árát ITT találod meg.

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.