+36 70 369 44 78

Blog

Minden, amit a bevizsgálásról tudni akartál!

Minden, amit a bevizsgálásról tudni akartál!

Gyakori kérdésként merül fel szervizünkben, ha bevizsgálásról van szó, hogy miért van szükség rá, pontosan hogyan is működik a folyamat? Most minden információ megosztásra kerül, ami a bevizsgálás kérdéskörét feszegeti.  Tehát minden, amit a bevizsgálásról tudni akartál egy cikkben!

Miért van szükség bevizsgálásra?

Több eset van, amikor szükségét érezzük a ránk bízott iPhone teljeskörű bevizsgálásának. Például ilyen esetek lehetnek, ha a készülék nem produkálja a hibát, amit körülír a tulajdonosa, abban az időtartamban, amikor szervizünkbe érkezik, esetleg bizonytalan a működése, azaz folyamatosan kikapcsol, lefagy vagy olyan mértékben érte károsodás, hogy nem állapítható meg róla melyik alkatrész okozza a hibajelenséget (nem kapcsol be, beázott, felismerhetetlenségig összetört). Ezen felül abban az esetben szükséges, amennyiben alaplapi javítás szükséges a készülék helyreállításához.

Röviden összefoglalva, minden olyan hibajelenség ami nem egyértelmű problémát jelez vagy a javítás nem oldható meg egy alkatrész (kijelző, akkumulátor, dock stb…) cseréjével bevizsgálást igényel. Szervizünkben ennek a következő a menete, első sorban felvesszük a készülék adatlapját, majd kollégáink átnézik és tesztelik a problémás iPhone összes funkcióját, majd a hiba feltárása után árajánlatot adunk, végül az árajánlat elfogadása után a javítás megkezdésre kerül.

Hogyan lehet gyorsítani a folyamatot?

  • Feloldó kód megadása a leadáskor
  • Előfordulhat, hogy nem szeretné az ügyfél megadni a jelkódját, icloud fiókjának adatait. Ebben az esetben, ha törlésre kerülnek az adatok és az icloud fiók kiléptetésre kerül az ügyfél által, mielőtt szervizünkbe érkezik a készülék a munkánkat meggyorsítja.
  • Minden hiba részletes leírása
  • Ha fontosak az adatok, amelyek a készüléken találhatók, arról amennyiben lehetséges biztonsági mentés készítése

A bevizsgálás átfutási ideje akár 1 – 2 munkanap is lehet, ennek, valamint a javítás teljes idejére cserekészüléket tudunk biztosítani ügyfeleink számára. Fény derült mindenre, amit a bevizsgálásról tudni akartál? Vagy van még kérdésed? Tedd fel nekünk!

Bevizsgálásra szorul készüléked? Szervizünkre nyugodt szívvel bízhatod készülékedet, a legnagyobb szakértelemmel javítjuk meg. A bevizsgálás árát ITT találod meg.

Hasonló bejegyzések

2023. 5. 30.

Első Apple múzeum Budapesten

Hallottál már a múzeumról, ahol az Apple evolúcióját követjük nyomon? Kíváncsi vagy a ma forgalmazott készülékek őseire és a cég példaértékű teljesítményeire? Ha igen, akkor a Carecity-ben jó helyen jársz!   Számunkra lenyűgöző mindaz, amit az Apple ez idáig elért. Speciális múzeumunkkal szeretnénk kifejezni tiszteletünket és másokkal is megismertetni ezeket a sikereket. Az egykori termékek, amik […]

Elolvasom
2023. 5. 2.

Ezért nem jár töltőadapter az új készülékedhez!

 Sokakban felháborodást keltett, hogy az iPhone legutóbbi szériái mellé már nem kaphatunk töltőadaptert. Nem csoda, hogy az eddig elégedett vásárlók, akik a telefon mellé automatikusan járó fülhallgatóhoz és töltőfelszereléshez szoktak, azok most úgy érzik, hogy az Apple cserben hagyta őket. Sajnos kevesen gondolkoznak el azon, mi lehet a döntés hátterében, pedig nincs szó másról, mint […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone, Mac és Apple Watch javítására szakosodott szervize.