+36 70 369 44 78

Blog

Mire figyelj, ha kijelző cserére van szükséged?

Mire figyelj, ha kijelző cserére van szükséged?

iPhone, iPad és Apple Watch készülékek esetében a leggyakoribb meghibásodás a törött kijelző. Szinte minden nap érkezik törött kijelzővel rendelkező iPhone szervizünkbe. A kijelzőt ért törések, karcolódások javítása rutin műveletté vált a CareCity csapata számára.

Mire figyelj, ha kijelző cserére van szükséged?

A legfontosabb, hogy gyári minőségű alkatrészek kerüljenek felhasználásra a kijelző csere során. Igaz, hogy az utángyártott kijelző olcsóbb, viszont gyengébb képminőséget jelenít meg, valamint a felhasználói élményt is rombolja.

Okok, amiért az utángyártó kijelző nem megfelelő:

  • A kínai utángyártott kijelzőben lévő LCD felbontásban, színmélységben és fényerőben meg sem közelíti az Apple álltal gyárott minőséget.
  • Csak az eredeti kijelző rendelkezik olyan edzett “Gorilla Glass” üvegfelülettel, ami ellenáll a kisebb ütéseknek és nehezebben karcolódik. Biztosak lehetünk benne, hogy a Kínából rendelt kijelző sokkal sérülékenyebb lesz.
  • Gyakori probléma az olcsóbb utánzatoknál, hogy az érintés nem lesz olyan pontos, mint a gyári kijelzőnél.

Összetört iPhone, iPad vagy Apple Watch készüléked kijelzője? Válaszd a CareCity – t!

Árlistánk ITT érhető el

Számunkra nagyon fontos a minőség, ezért a CareCityben kizárólag a legjobb gyári minőségű alkatrészek kerülnek felhasználásra. Szervizünkben gyári OLED technológiájú kijelzőket építünk be a javítás során a tökéletes felhasználói élmény megőrzéséért. Munkánkra 1 év garanciát is vállalunk.

Hasonló bejegyzések

2023. 7. 5.

iCloud minden Apple készülékedre!

Azt kérdezed, miért éri meg számítástechnikai eszközeidet kizárólag Apple termékekre cserélned? Miért vegyél az iPhone mellé iPad- et, és ha már itt tartunk, miért jobb a Mac gép bármely másfajta laptopnál?  A válasz egyszerű: iCloud. Ez az Apple saját internetes tároló-szolgáltatása, amely lehetővé teszi, hogy az összes OS és iOS eszközödet összehangold; segítségével csaknem minden […]

Elolvasom
2023. 5. 30.

Első Apple múzeum Budapesten

Hallottál már a múzeumról, ahol az Apple evolúcióját követjük nyomon? Kíváncsi vagy a ma forgalmazott készülékek őseire és a cég példaértékű teljesítményeire? Ha igen, akkor a Carecity-ben jó helyen jársz!   Számunkra lenyűgöző mindaz, amit az Apple ez idáig elért. Speciális múzeumunkkal szeretnénk kifejezni tiszteletünket és másokkal is megismertetni ezeket a sikereket. Az egykori termékek, amik […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone, Mac és Apple Watch javítására szakosodott szervize.