+36 70 369 44 78

Blog

Mire figyelj, ha kijelző cserére van szükséged?

Mire figyelj, ha kijelző cserére van szükséged?

iPhone, iPad és Apple Watch készülékek esetében a leggyakoribb meghibásodás a törött kijelző. Szinte minden nap érkezik törött kijelzővel rendelkező iPhone szervizünkbe. A kijelzőt ért törések, karcolódások javítása rutin műveletté vált a CareCity csapata számára.

Mire figyelj, ha kijelző cserére van szükséged?

A legfontosabb, hogy gyári minőségű alkatrészek kerüljenek felhasználásra a kijelző csere során. Igaz, hogy az utángyártott kijelző olcsóbb, viszont gyengébb képminőséget jelenít meg, valamint a felhasználói élményt is rombolja.

Okok, amiért az utángyártó kijelző nem megfelelő:

  • A kínai utángyártott kijelzőben lévő LCD felbontásban, színmélységben és fényerőben meg sem közelíti az Apple álltal gyárott minőséget.
  • Csak az eredeti kijelző rendelkezik olyan edzett “Gorilla Glass” üvegfelülettel, ami ellenáll a kisebb ütéseknek és nehezebben karcolódik. Biztosak lehetünk benne, hogy a Kínából rendelt kijelző sokkal sérülékenyebb lesz.
  • Gyakori probléma az olcsóbb utánzatoknál, hogy az érintés nem lesz olyan pontos, mint a gyári kijelzőnél.

Összetört iPhone, iPad vagy Apple Watch készüléked kijelzője? Válaszd a CareCity – t!

Árlistánk ITT érhető el

Számunkra nagyon fontos a minőség, ezért a CareCityben kizárólag a legjobb gyári minőségű alkatrészek kerülnek felhasználásra. Szervizünkben gyári OLED technológiájú kijelzőket építünk be a javítás során a tökéletes felhasználói élmény megőrzéséért. Munkánkra 1 év garanciát is vállalunk.

Hasonló bejegyzések

2023. 3. 24.

Újra lesz TouchID az iPhone készülékekben?

Évek óta vitatott kérdés, hogy az Apple gyártói által kedvelt FaceID képes-e felülmúlni a jól bevált ujjlenyomatolvasó rendszert. A 2017-ben debütált technológia sokak tetszését elnyerte, vannak azonban, akik hiányolják az ujjlenyomatolvasót, amit már az Iphone 8 óta nem láthatunk.  Ez persze nem jelenti, hogy örökre búcsút kell mondanunk a TouchID-nak, mostanában ugyanis azt rebesgetik, hogy […]

Elolvasom
2022. 9. 1.

Nincs wifi az iPhone készülékemen

  Többször előfordul hibaként iPhone tulajdonosoknál, hogy nem tudnak rákapcsolódni telefonjukkal egy Wifi hálózatra sem, ilyenkor sajnos csak a mobilinternetet lehet használni, ami azért hosszútávon elég költséges és nem elég hatékony lehet, de akkor mégis mit tehetünk? Előszöris ellenőrizd, hogy biztosan a telefonnal van a probléma és a többi eszközöd tud-e csatlakozni az internetre, ha […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.