+36 70 369 44 78

Blog

Mire figyelj, ha kijelző cserére van szükséged?

Mire figyelj, ha kijelző cserére van szükséged?

iPhone, iPad és Apple Watch készülékek esetében a leggyakoribb meghibásodás a törött kijelző. Szinte minden nap érkezik törött kijelzővel rendelkező iPhone szervizünkbe. A kijelzőt ért törések, karcolódások javítása rutin műveletté vált a CareCity csapata számára.

Mire figyelj, ha kijelző cserére van szükséged?

A legfontosabb, hogy gyári minőségű alkatrészek kerüljenek felhasználásra a kijelző csere során. Igaz, hogy az utángyártott kijelző olcsóbb, viszont gyengébb képminőséget jelenít meg, valamint a felhasználói élményt is rombolja.

Okok, amiért az utángyártó kijelző nem megfelelő:

  • A kínai utángyártott kijelzőben lévő LCD felbontásban, színmélységben és fényerőben meg sem közelíti az Apple álltal gyárott minőséget.
  • Csak az eredeti kijelző rendelkezik olyan edzett “Gorilla Glass” üvegfelülettel, ami ellenáll a kisebb ütéseknek és nehezebben karcolódik. Biztosak lehetünk benne, hogy a Kínából rendelt kijelző sokkal sérülékenyebb lesz.
  • Gyakori probléma az olcsóbb utánzatoknál, hogy az érintés nem lesz olyan pontos, mint a gyári kijelzőnél.

Összetört iPhone, iPad vagy Apple Watch készüléked kijelzője? Válaszd a CareCity – t!

Árlistánk ITT érhető el

Számunkra nagyon fontos a minőség, ezért a CareCityben kizárólag a legjobb gyári minőségű alkatrészek kerülnek felhasználásra. Szervizünkben gyári OLED technológiájú kijelzőket építünk be a javítás során a tökéletes felhasználói élmény megőrzéséért. Munkánkra 1 év garanciát is vállalunk.

Hasonló bejegyzések

2020. 8. 4.

Hírmorzsák az iPhone 12 megjelenéséről

Az új iPhone debütálását minden évben izgalmak veszik körül, hiszen egy ilyen nagy volumenű világszenzáció mindig érdekes hírmorzsákat tartogat egészen a megjelenés dátumáig. Az alábbi cikkben összeszedtük, hogy milyen információkat ejtettek el az Apple tájékán az iPhone család legújabb tagjáról. INFORMÁCIÓ MORZSÁK AZ IPHONE 12 – RŐL: Pár órája ismert a legfrissebb hírt, az Apple […]

Elolvasom
2020. 7. 31.

Mi a teendő, ha lassú vagy lefagy a MacBook készüléked?

A CareCity szerviz csapatához nem csak iPhone készülékkel fordulhatsz, ugyanolyan szakértelemmel javítunk MacBook, iPad valamint Apple Watch eszközöket is. Tapasztaltad már, hogy Mac géped lassú, sőt akár le is fagy? Ennek általában két fő oka lehet, az egyik, hogy újra kell telepíteni a rendszert, a másik pedig, hogy újra kell pasztázni a hűtőfelületet, emellett pedig […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.