+36 70 369 44 78

Blog

Mire figyelj, ha kijelző cserére van szükséged?

Mire figyelj, ha kijelző cserére van szükséged?

iPhone, iPad és Apple Watch készülékek esetében a leggyakoribb meghibásodás a törött kijelző. Szinte minden nap érkezik törött kijelzővel rendelkező iPhone szervizünkbe. A kijelzőt ért törések, karcolódások javítása rutin műveletté vált a CareCity csapata számára.

Mire figyelj, ha kijelző cserére van szükséged?

A legfontosabb, hogy gyári minőségű alkatrészek kerüljenek felhasználásra a kijelző csere során. Igaz, hogy az utángyártott kijelző olcsóbb, viszont gyengébb képminőséget jelenít meg, valamint a felhasználói élményt is rombolja.

Okok, amiért az utángyártó kijelző nem megfelelő:

  • A kínai utángyártott kijelzőben lévő LCD felbontásban, színmélységben és fényerőben meg sem közelíti az Apple álltal gyárott minőséget.
  • Csak az eredeti kijelző rendelkezik olyan edzett “Gorilla Glass” üvegfelülettel, ami ellenáll a kisebb ütéseknek és nehezebben karcolódik. Biztosak lehetünk benne, hogy a Kínából rendelt kijelző sokkal sérülékenyebb lesz.
  • Gyakori probléma az olcsóbb utánzatoknál, hogy az érintés nem lesz olyan pontos, mint a gyári kijelzőnél.

Összetört iPhone, iPad vagy Apple Watch készüléked kijelzője? Válaszd a CareCity – t!

Árlistánk ITT érhető el

Számunkra nagyon fontos a minőség, ezért a CareCityben kizárólag a legjobb gyári minőségű alkatrészek kerülnek felhasználásra. Szervizünkben gyári OLED technológiájú kijelzőket építünk be a javítás során a tökéletes felhasználói élmény megőrzéséért. Munkánkra 1 év garanciát is vállalunk.

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.