+36 70 369 44 78

Blog

Mit tegyél, ha nem érint iPhone készüléked?

Mit tegyél, ha nem érint iPhone készüléked?

Bosszantó probléma, ha nem működik jól az érintőfelülete telefonodnak. Nem tudod mit tegyél, ha nem érint iPhone készüléked vagy kíváncsi vagy, hogy melyik alkatrészt kell ebben az esetben cserélni? Olvasd tovább cikkünket a megfelelő információkért.

A kijelző a készülékek lelke ennek a hibátlan működése nélkül sajnos szinte használhatatlan kedvenc okos eszközöd. Megakadályozza az iPhone nem megfelelő érintése, hogy hozzáférjünk az adatainkhoz illetve biztonsági-mentést készítsünk róluk. Így egy új készülékre való adat átmentés során is folyton akadályokba ütközünk. Felhasználói szemmel ijesztőnek tűnhet, de pánikra semmi ok. Szakképzett kollégáink gyorsan elhárítják a hibajelenséget.

Mi okozhatja, hogy egyszercsak már nem érint telefonod?
A jelenséget legtöbb esetben alaplapi probléma okozza. Ez a kijelző egyik vezérlő alkatrészének meghibásodása az úgynevezett touch IC. A szóban forgó alkatrész egy úgynevezett felületszerelt BGA.

Ennek a cseréjének nem érdemes otthoni körülmények között neki állni, hiszen roppant nagy odafigyelést és szakértelmet kíván. Érdemes szakértő, szinte napi szinten alaplapi javításokat végzőhöz fordulni.

Amennyiben nem érint megfelelően iPhone készüléked kijelzője fordulj a CareCity – hez! Szervizünkben a kijelzők cseréje, iPhone készülékek alaplapi javítása rutinművelet. Bízd ránk készülékedet és biztos lehetsz benne, hogy többé nem lesz gondod iPhone készülékeddel.

Foglalj időpontot és bevizsgálás után felmérjük készüléked állapotát és teljeskörű árajánlatot adunk. Alaplapi javítás esetén a szerviz folyamat minimum 1 munkanap!

Forrás: Apple

Hasonló bejegyzések

2023. 7. 5.

iCloud minden Apple készülékedre!

Azt kérdezed, miért éri meg számítástechnikai eszközeidet kizárólag Apple termékekre cserélned? Miért vegyél az iPhone mellé iPad- et, és ha már itt tartunk, miért jobb a Mac gép bármely másfajta laptopnál?  A válasz egyszerű: iCloud. Ez az Apple saját internetes tároló-szolgáltatása, amely lehetővé teszi, hogy az összes OS és iOS eszközödet összehangold; segítségével csaknem minden […]

Elolvasom
2023. 5. 30.

Első Apple múzeum Budapesten

Hallottál már a múzeumról, ahol az Apple evolúcióját követjük nyomon? Kíváncsi vagy a ma forgalmazott készülékek őseire és a cég példaértékű teljesítményeire? Ha igen, akkor a Carecity-ben jó helyen jársz!   Számunkra lenyűgöző mindaz, amit az Apple ez idáig elért. Speciális múzeumunkkal szeretnénk kifejezni tiszteletünket és másokkal is megismertetni ezeket a sikereket. Az egykori termékek, amik […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone, Mac és Apple Watch javítására szakosodott szervize.