+36 70 369 44 78

Blog

Mit tegyél, ha nem érint iPhone készüléked?

Mit tegyél, ha nem érint iPhone készüléked?

Bosszantó probléma, ha nem működik jól az érintőfelülete telefonodnak. Nem tudod mit tegyél, ha nem érint iPhone készüléked vagy kíváncsi vagy, hogy melyik alkatrészt kell ebben az esetben cserélni? Olvasd tovább cikkünket a megfelelő információkért.

A kijelző a készülékek lelke ennek a hibátlan működése nélkül sajnos szinte használhatatlan kedvenc okos eszközöd. Megakadályozza az iPhone nem megfelelő érintése, hogy hozzáférjünk az adatainkhoz illetve biztonsági-mentést készítsünk róluk. Így egy új készülékre való adat átmentés során is folyton akadályokba ütközünk. Felhasználói szemmel ijesztőnek tűnhet, de pánikra semmi ok. Szakképzett kollégáink gyorsan elhárítják a hibajelenséget.

Mi okozhatja, hogy egyszercsak már nem érint telefonod?
A jelenséget legtöbb esetben alaplapi probléma okozza. Ez a kijelző egyik vezérlő alkatrészének meghibásodása az úgynevezett touch IC. A szóban forgó alkatrész egy úgynevezett felületszerelt BGA.

Ennek a cseréjének nem érdemes otthoni körülmények között neki állni, hiszen roppant nagy odafigyelést és szakértelmet kíván. Érdemes szakértő, szinte napi szinten alaplapi javításokat végzőhöz fordulni.

Amennyiben nem érint megfelelően iPhone készüléked kijelzője fordulj a CareCity – hez! Szervizünkben a kijelzők cseréje, iPhone készülékek alaplapi javítása rutinművelet. Bízd ránk készülékedet és biztos lehetsz benne, hogy többé nem lesz gondod iPhone készülékeddel.

Foglalj időpontot és bevizsgálás után felmérjük készüléked állapotát és teljeskörű árajánlatot adunk. Alaplapi javítás esetén a szerviz folyamat minimum 1 munkanap!

Forrás: Apple

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.