+36 70 369 44 78

Blog

Mit tegyél, ha nem érint iPhone készüléked?

Mit tegyél, ha nem érint iPhone készüléked?

Bosszantó probléma, ha nem működik jól az érintőfelülete telefonodnak. Nem tudod mit tegyél, ha nem érint iPhone készüléked vagy kíváncsi vagy, hogy melyik alkatrészt kell ebben az esetben cserélni? Olvasd tovább cikkünket a megfelelő információkért.

A kijelző a készülékek lelke ennek a hibátlan működése nélkül sajnos szinte használhatatlan kedvenc okos eszközöd. Megakadályozza az iPhone nem megfelelő érintése, hogy hozzáférjünk az adatainkhoz illetve biztonsági-mentést készítsünk róluk. Így egy új készülékre való adat átmentés során is folyton akadályokba ütközünk. Felhasználói szemmel ijesztőnek tűnhet, de pánikra semmi ok. Szakképzett kollégáink gyorsan elhárítják a hibajelenséget.

Mi okozhatja, hogy egyszercsak már nem érint telefonod?
A jelenséget legtöbb esetben alaplapi probléma okozza. Ez a kijelző egyik vezérlő alkatrészének meghibásodása az úgynevezett touch IC. A szóban forgó alkatrész egy úgynevezett felületszerelt BGA.

Ennek a cseréjének nem érdemes otthoni körülmények között neki állni, hiszen roppant nagy odafigyelést és szakértelmet kíván. Érdemes szakértő, szinte napi szinten alaplapi javításokat végzőhöz fordulni.

Amennyiben nem érint megfelelően iPhone készüléked kijelzője fordulj a CareCity – hez! Szervizünkben a kijelzők cseréje, iPhone készülékek alaplapi javítása rutinművelet. Bízd ránk készülékedet és biztos lehetsz benne, hogy többé nem lesz gondod iPhone készülékeddel.

Foglalj időpontot és bevizsgálás után felmérjük készüléked állapotát és teljeskörű árajánlatot adunk. Alaplapi javítás esetén a szerviz folyamat minimum 1 munkanap!

Forrás: Apple

Hasonló bejegyzések

2023. 3. 24.

Újra lesz TouchID az iPhone készülékekben?

Évek óta vitatott kérdés, hogy az Apple gyártói által kedvelt FaceID képes-e felülmúlni a jól bevált ujjlenyomatolvasó rendszert. A 2017-ben debütált technológia sokak tetszését elnyerte, vannak azonban, akik hiányolják az ujjlenyomatolvasót, amit már az Iphone 8 óta nem láthatunk.  Ez persze nem jelenti, hogy örökre búcsút kell mondanunk a TouchID-nak, mostanában ugyanis azt rebesgetik, hogy […]

Elolvasom
2022. 9. 1.

Nincs wifi az iPhone készülékemen

  Többször előfordul hibaként iPhone tulajdonosoknál, hogy nem tudnak rákapcsolódni telefonjukkal egy Wifi hálózatra sem, ilyenkor sajnos csak a mobilinternetet lehet használni, ami azért hosszútávon elég költséges és nem elég hatékony lehet, de akkor mégis mit tehetünk? Előszöris ellenőrizd, hogy biztosan a telefonnal van a probléma és a többi eszközöd tud-e csatlakozni az internetre, ha […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.