+36 70 369 44 78

Blog

Vezetékes vagy vezeték nélküli töltés?

Vezetékes vagy vezeték nélküli töltés?

Felmerülhet a kérdés mostmár a vezeték nélküli töltők egyre nagyobb térhódításával, hogy melyiket is érdemes választani?

Mind a kettőnek megvannak a maga előnyei. Amíg a vezetékes töltés biztonságosabb, addig a vezeték nélküli töltés kényelmesebb, de lássuk kicsit részletesebben a különbségeket. 

A vezetékes töltést mindannyian ismerjük és használjuk is, úgyhogy azt tudjuk hogyan működik, de a vezeték nélküli töltés még csak pár éve jött be a köztudatba mindennapi felhasználásra. A gyorsaságuk között mégis mérhető különbség van, habár ez függ a töltő típusától is, de nagy átlagban elmondhatjuk, hogy még mindig gyorsabb vezetékkel, mint anélkül használni készülékeinket.

Megbízhatóság szempontjából megint megveri a vezetékes a vezeték nélkülit, hiszen annál hogyha bedugod mindenképpen működni fog, amíg a másiknál lehetnek kisebb érintkezési problémák, persze egy kis odafigyeléssel ezt azért el lehet kerülni. 

A kényelem viszont egyértelműen nagy előnye a modernebb vezeték nélküli töltésnek, mert nem kell többé vezetékekkel vagy eltörött töltőkkel, csatlakozókkal szórakozni, hanem csak rárakjuk a telefonunkat és kész. 

A vezeték nélküli töltőknél másik nagy előny, hogy kis töltőállomásokat lehet létrehozni a lakásunkban, ahol akár minden eszközünket fel tudjuk éjszakára rakni töltődni egy helyen.

Összességében tehát hatékonyságban még mindig nem tudja lekörözni a vezeték nélküli modernebb kialakítás régi testvérét, de kényelemben viszont erősen nyerésre áll már most ellene és pár év múlva akár a másik téren is sikerülhet előrébb kerülnie.

Ezért is kínáljuk mi is 2000 forintért a vezeték nélküli töltőnket, hogy ezzel is modernebbé és kényelmesebbé tegyük a mindennapokat!

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.