+36 70 369 44 78

Blog

Vezetékes vagy vezeték nélküli töltés?

Vezetékes vagy vezeték nélküli töltés?

Felmerülhet a kérdés mostmár a vezeték nélküli töltők egyre nagyobb térhódításával, hogy melyiket is érdemes választani?

Mind a kettőnek megvannak a maga előnyei. Amíg a vezetékes töltés biztonságosabb, addig a vezeték nélküli töltés kényelmesebb, de lássuk kicsit részletesebben a különbségeket. 

A vezetékes töltést mindannyian ismerjük és használjuk is, úgyhogy azt tudjuk hogyan működik, de a vezeték nélküli töltés még csak pár éve jött be a köztudatba mindennapi felhasználásra. A gyorsaságuk között mégis mérhető különbség van, habár ez függ a töltő típusától is, de nagy átlagban elmondhatjuk, hogy még mindig gyorsabb vezetékkel, mint anélkül használni készülékeinket.

Megbízhatóság szempontjából megint megveri a vezetékes a vezeték nélkülit, hiszen annál hogyha bedugod mindenképpen működni fog, amíg a másiknál lehetnek kisebb érintkezési problémák, persze egy kis odafigyeléssel ezt azért el lehet kerülni. 

A kényelem viszont egyértelműen nagy előnye a modernebb vezeték nélküli töltésnek, mert nem kell többé vezetékekkel vagy eltörött töltőkkel, csatlakozókkal szórakozni, hanem csak rárakjuk a telefonunkat és kész. 

A vezeték nélküli töltőknél másik nagy előny, hogy kis töltőállomásokat lehet létrehozni a lakásunkban, ahol akár minden eszközünket fel tudjuk éjszakára rakni töltődni egy helyen.

Összességében tehát hatékonyságban még mindig nem tudja lekörözni a vezeték nélküli modernebb kialakítás régi testvérét, de kényelemben viszont erősen nyerésre áll már most ellene és pár év múlva akár a másik téren is sikerülhet előrébb kerülnie.

Ezért is kínáljuk mi is 2000 forintért a vezeték nélküli töltőnket, hogy ezzel is modernebbé és kényelmesebbé tegyük a mindennapokat!

Hasonló bejegyzések

2023. 7. 5.

iCloud minden Apple készülékedre!

Azt kérdezed, miért éri meg számítástechnikai eszközeidet kizárólag Apple termékekre cserélned? Miért vegyél az iPhone mellé iPad- et, és ha már itt tartunk, miért jobb a Mac gép bármely másfajta laptopnál?  A válasz egyszerű: iCloud. Ez az Apple saját internetes tároló-szolgáltatása, amely lehetővé teszi, hogy az összes OS és iOS eszközödet összehangold; segítségével csaknem minden […]

Elolvasom
2023. 5. 30.

Első Apple múzeum Budapesten

Hallottál már a múzeumról, ahol az Apple evolúcióját követjük nyomon? Kíváncsi vagy a ma forgalmazott készülékek őseire és a cég példaértékű teljesítményeire? Ha igen, akkor a Carecity-ben jó helyen jársz!   Számunkra lenyűgöző mindaz, amit az Apple ez idáig elért. Speciális múzeumunkkal szeretnénk kifejezni tiszteletünket és másokkal is megismertetni ezeket a sikereket. Az egykori termékek, amik […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone, Mac és Apple Watch javítására szakosodott szervize.