+36 70 369 44 78

Blog

Vezetékes vagy vezeték nélküli töltés?

Vezetékes vagy vezeték nélküli töltés?

Felmerülhet a kérdés mostmár a vezeték nélküli töltők egyre nagyobb térhódításával, hogy melyiket is érdemes választani?

Mind a kettőnek megvannak a maga előnyei. Amíg a vezetékes töltés biztonságosabb, addig a vezeték nélküli töltés kényelmesebb, de lássuk kicsit részletesebben a különbségeket. 

A vezetékes töltést mindannyian ismerjük és használjuk is, úgyhogy azt tudjuk hogyan működik, de a vezeték nélküli töltés még csak pár éve jött be a köztudatba mindennapi felhasználásra. A gyorsaságuk között mégis mérhető különbség van, habár ez függ a töltő típusától is, de nagy átlagban elmondhatjuk, hogy még mindig gyorsabb vezetékkel, mint anélkül használni készülékeinket.

Megbízhatóság szempontjából megint megveri a vezetékes a vezeték nélkülit, hiszen annál hogyha bedugod mindenképpen működni fog, amíg a másiknál lehetnek kisebb érintkezési problémák, persze egy kis odafigyeléssel ezt azért el lehet kerülni. 

A kényelem viszont egyértelműen nagy előnye a modernebb vezeték nélküli töltésnek, mert nem kell többé vezetékekkel vagy eltörött töltőkkel, csatlakozókkal szórakozni, hanem csak rárakjuk a telefonunkat és kész. 

A vezeték nélküli töltőknél másik nagy előny, hogy kis töltőállomásokat lehet létrehozni a lakásunkban, ahol akár minden eszközünket fel tudjuk éjszakára rakni töltődni egy helyen.

Összességében tehát hatékonyságban még mindig nem tudja lekörözni a vezeték nélküli modernebb kialakítás régi testvérét, de kényelemben viszont erősen nyerésre áll már most ellene és pár év múlva akár a másik téren is sikerülhet előrébb kerülnie.

Ezért is kínáljuk mi is 2000 forintért a vezeték nélküli töltőnket, hogy ezzel is modernebbé és kényelmesebbé tegyük a mindennapokat!

Hasonló bejegyzések

2023. 5. 30.

Első Apple múzeum Budapesten

Hallottál már a múzeumról, ahol az Apple evolúcióját követjük nyomon? Kíváncsi vagy a ma forgalmazott készülékek őseire és a cég példaértékű teljesítményeire? Ha igen, akkor a Carecity-ben jó helyen jársz!   Számunkra lenyűgöző mindaz, amit az Apple ez idáig elért. Speciális múzeumunkkal szeretnénk kifejezni tiszteletünket és másokkal is megismertetni ezeket a sikereket. Az egykori termékek, amik […]

Elolvasom
2023. 5. 2.

Ezért nem jár töltőadapter az új készülékedhez!

 Sokakban felháborodást keltett, hogy az iPhone legutóbbi szériái mellé már nem kaphatunk töltőadaptert. Nem csoda, hogy az eddig elégedett vásárlók, akik a telefon mellé automatikusan járó fülhallgatóhoz és töltőfelszereléshez szoktak, azok most úgy érzik, hogy az Apple cserben hagyta őket. Sajnos kevesen gondolkoznak el azon, mi lehet a döntés hátterében, pedig nincs szó másról, mint […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone, Mac és Apple Watch javítására szakosodott szervize.