+36 70 369 44 78

Blog

Meghibásodott Touch ID? Tudjuk a megoldást!

Meghibásodott Touch ID? Tudjuk a megoldást!

Mióta a home gomb és Touch ID bekerült az iPhone készülékekbe életünk még könnyebbé vált. Hiszen elég csak ujjlenyomatunkkal feloldani telefonunkat, bankkártyás fizetés során pedig elég egy mozdulat. Az Apple szereti a különleges, nem hétköznapi megoldásokat a rendszereiben viszont látni, más gyártók készülékeinél az ujjlenyomat érzékelő könnyeddén cserélhető. De nem az Apple esetében, a Home gomb szerepét ellátó Touch ID – t az Apple összepárosítja az iPhone készülék alaplapjával, ami azt jelenti, hogy ha meghibásodik a home gomb az alkatrész nem cserélhető. Meghibásodott Touch ID? Tudjuk a megoldást!

Az Apple álláspontja

A hivatalos álláspontja a cégnek, hogy biztonsági okokból nem cserélhető az alkatrész. Új készülék vásárlását ajánlják elromlott home gomb vagy Touch ID esetén, nem pedig a javítást szorgalmazzák.

Meghibásodott Touch ID? Tudjuk a megoldást!

A meghibásodott home gombok javítása számunkra rutinfeladat. A szervizelési folyamat után újra észlelni fogja készülékünk a gombnyomást, viszont, amennyiben összetört, beázott a készülék a Touch ID – től búcsút kell vennünk.

Keresd bizalommal a CareCity csapatát! Munkánkra garanciát vállalunk. Touch ID szervizelési árainkat az alábbi LINKEN találod.

Nem károsodott vagy tört össze a home gomb, de mégsem sikerül beállítani az ujjlenyomat leolvasását iPhone készülékeden? Az alábbi Apple support oldalon találod a részletes, gyártó által hivatalos leírást a további teendőkről.

Hasonló bejegyzések

2023. 5. 30.

Első Apple múzeum Budapesten

Hallottál már a múzeumról, ahol az Apple evolúcióját követjük nyomon? Kíváncsi vagy a ma forgalmazott készülékek őseire és a cég példaértékű teljesítményeire? Ha igen, akkor a Carecity-ben jó helyen jársz!   Számunkra lenyűgöző mindaz, amit az Apple ez idáig elért. Speciális múzeumunkkal szeretnénk kifejezni tiszteletünket és másokkal is megismertetni ezeket a sikereket. Az egykori termékek, amik […]

Elolvasom
2023. 5. 2.

Ezért nem jár töltőadapter az új készülékedhez!

 Sokakban felháborodást keltett, hogy az iPhone legutóbbi szériái mellé már nem kaphatunk töltőadaptert. Nem csoda, hogy az eddig elégedett vásárlók, akik a telefon mellé automatikusan járó fülhallgatóhoz és töltőfelszereléshez szoktak, azok most úgy érzik, hogy az Apple cserben hagyta őket. Sajnos kevesen gondolkoznak el azon, mi lehet a döntés hátterében, pedig nincs szó másról, mint […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone, Mac és Apple Watch javítására szakosodott szervize.