+36 70 369 44 78

Blog

Meghibásodott Touch ID? Tudjuk a megoldást!

Meghibásodott Touch ID? Tudjuk a megoldást!

Mióta a home gomb és Touch ID bekerült az iPhone készülékekbe életünk még könnyebbé vált. Hiszen elég csak ujjlenyomatunkkal feloldani telefonunkat, bankkártyás fizetés során pedig elég egy mozdulat. Az Apple szereti a különleges, nem hétköznapi megoldásokat a rendszereiben viszont látni, más gyártók készülékeinél az ujjlenyomat érzékelő könnyeddén cserélhető. De nem az Apple esetében, a Home gomb szerepét ellátó Touch ID – t az Apple összepárosítja az iPhone készülék alaplapjával, ami azt jelenti, hogy ha meghibásodik a home gomb az alkatrész nem cserélhető. Meghibásodott Touch ID? Tudjuk a megoldást!

Az Apple álláspontja

A hivatalos álláspontja a cégnek, hogy biztonsági okokból nem cserélhető az alkatrész. Új készülék vásárlását ajánlják elromlott home gomb vagy Touch ID esetén, nem pedig a javítást szorgalmazzák.

Meghibásodott Touch ID? Tudjuk a megoldást!

A meghibásodott home gombok javítása számunkra rutinfeladat. A szervizelési folyamat után újra észlelni fogja készülékünk a gombnyomást, viszont, amennyiben összetört, beázott a készülék a Touch ID – től búcsút kell vennünk.

Keresd bizalommal a CareCity csapatát! Munkánkra garanciát vállalunk. Touch ID szervizelési árainkat az alábbi LINKEN találod.

Nem károsodott vagy tört össze a home gomb, de mégsem sikerül beállítani az ujjlenyomat leolvasását iPhone készülékeden? Az alábbi Apple support oldalon találod a részletes, gyártó által hivatalos leírást a további teendőkről.

Hasonló bejegyzések

2023. 7. 5.

iCloud minden Apple készülékedre!

Azt kérdezed, miért éri meg számítástechnikai eszközeidet kizárólag Apple termékekre cserélned? Miért vegyél az iPhone mellé iPad- et, és ha már itt tartunk, miért jobb a Mac gép bármely másfajta laptopnál?  A válasz egyszerű: iCloud. Ez az Apple saját internetes tároló-szolgáltatása, amely lehetővé teszi, hogy az összes OS és iOS eszközödet összehangold; segítségével csaknem minden […]

Elolvasom
2023. 5. 30.

Első Apple múzeum Budapesten

Hallottál már a múzeumról, ahol az Apple evolúcióját követjük nyomon? Kíváncsi vagy a ma forgalmazott készülékek őseire és a cég példaértékű teljesítményeire? Ha igen, akkor a Carecity-ben jó helyen jársz!   Számunkra lenyűgöző mindaz, amit az Apple ez idáig elért. Speciális múzeumunkkal szeretnénk kifejezni tiszteletünket és másokkal is megismertetni ezeket a sikereket. Az egykori termékek, amik […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone, Mac és Apple Watch javítására szakosodott szervize.