+36 70 369 44 78

Blog

Meghibásodott Touch ID? Tudjuk a megoldást!

Meghibásodott Touch ID? Tudjuk a megoldást!

Mióta a home gomb és Touch ID bekerült az iPhone készülékekbe életünk még könnyebbé vált. Hiszen elég csak ujjlenyomatunkkal feloldani telefonunkat, bankkártyás fizetés során pedig elég egy mozdulat. Az Apple szereti a különleges, nem hétköznapi megoldásokat a rendszereiben viszont látni, más gyártók készülékeinél az ujjlenyomat érzékelő könnyeddén cserélhető. De nem az Apple esetében, a Home gomb szerepét ellátó Touch ID – t az Apple összepárosítja az iPhone készülék alaplapjával, ami azt jelenti, hogy ha meghibásodik a home gomb az alkatrész nem cserélhető. Meghibásodott Touch ID? Tudjuk a megoldást!

Az Apple álláspontja

A hivatalos álláspontja a cégnek, hogy biztonsági okokból nem cserélhető az alkatrész. Új készülék vásárlását ajánlják elromlott home gomb vagy Touch ID esetén, nem pedig a javítást szorgalmazzák.

Meghibásodott Touch ID? Tudjuk a megoldást!

A meghibásodott home gombok javítása számunkra rutinfeladat. A szervizelési folyamat után újra észlelni fogja készülékünk a gombnyomást, viszont, amennyiben összetört, beázott a készülék a Touch ID – től búcsút kell vennünk.

Keresd bizalommal a CareCity csapatát! Munkánkra garanciát vállalunk. Touch ID szervizelési árainkat az alábbi LINKEN találod.

Nem károsodott vagy tört össze a home gomb, de mégsem sikerül beállítani az ujjlenyomat leolvasását iPhone készülékeden? Az alábbi Apple support oldalon találod a részletes, gyártó által hivatalos leírást a további teendőkről.

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.