+36 70 369 44 78

Blog

Nincs wifi az iPhone készülékemen

Nincs wifi az iPhone készülékemen

 

Többször előfordul hibaként iPhone tulajdonosoknál, hogy nem tudnak rákapcsolódni telefonjukkal egy Wifi hálózatra sem, ilyenkor sajnos csak a mobilinternetet lehet használni, ami azért hosszútávon elég költséges és nem elég hatékony lehet, de akkor mégis mit tehetünk?

Előszöris ellenőrizd, hogy biztosan a telefonnal van a probléma és a többi eszközöd tud-e csatlakozni az internetre, ha más eszközök sem tudnak rácsatlakozni, akkor próbáld meg újraindítani a routert és ha ezután is fennáll a probléma keresd szolgáltatódat. Viszont ha a többi eszköz tud csatlakozni az internetre csak a te telefonod nem, akkor azzal lesz a probléma. 

Mit tehetsz te otthon mielőtt szervizbe mennél? Első lépésként állítsd a hálózati beállításoknál alapértelmezettre az iPhonod-at. Ezáltal el fog felejteni minden hálózati beállítást. Sajnos hogyha ezután is fennáll a probléma az sok valószínűséggel hardveres és nem túl sok mindent lehet otthonról tenni. Hozd be hozzánk a szervizünkbe és megnézzük, azután pedig megjavítjuk!

Ne élj Wifi nélkül a 21.században!

Hasonló bejegyzések

2023. 7. 5.

iCloud minden Apple készülékedre!

Azt kérdezed, miért éri meg számítástechnikai eszközeidet kizárólag Apple termékekre cserélned? Miért vegyél az iPhone mellé iPad- et, és ha már itt tartunk, miért jobb a Mac gép bármely másfajta laptopnál?  A válasz egyszerű: iCloud. Ez az Apple saját internetes tároló-szolgáltatása, amely lehetővé teszi, hogy az összes OS és iOS eszközödet összehangold; segítségével csaknem minden […]

Elolvasom
2023. 5. 30.

Első Apple múzeum Budapesten

Hallottál már a múzeumról, ahol az Apple evolúcióját követjük nyomon? Kíváncsi vagy a ma forgalmazott készülékek őseire és a cég példaértékű teljesítményeire? Ha igen, akkor a Carecity-ben jó helyen jársz!   Számunkra lenyűgöző mindaz, amit az Apple ez idáig elért. Speciális múzeumunkkal szeretnénk kifejezni tiszteletünket és másokkal is megismertetni ezeket a sikereket. Az egykori termékek, amik […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone, Mac és Apple Watch javítására szakosodott szervize.