+36 70 369 44 78

Blog

Nincs wifi az iPhone készülékemen

Nincs wifi az iPhone készülékemen

 

Többször előfordul hibaként iPhone tulajdonosoknál, hogy nem tudnak rákapcsolódni telefonjukkal egy Wifi hálózatra sem, ilyenkor sajnos csak a mobilinternetet lehet használni, ami azért hosszútávon elég költséges és nem elég hatékony lehet, de akkor mégis mit tehetünk?

Előszöris ellenőrizd, hogy biztosan a telefonnal van a probléma és a többi eszközöd tud-e csatlakozni az internetre, ha más eszközök sem tudnak rácsatlakozni, akkor próbáld meg újraindítani a routert és ha ezután is fennáll a probléma keresd szolgáltatódat. Viszont ha a többi eszköz tud csatlakozni az internetre csak a te telefonod nem, akkor azzal lesz a probléma. 

Mit tehetsz te otthon mielőtt szervizbe mennél? Első lépésként állítsd a hálózati beállításoknál alapértelmezettre az iPhonod-at. Ezáltal el fog felejteni minden hálózati beállítást. Sajnos hogyha ezután is fennáll a probléma az sok valószínűséggel hardveres és nem túl sok mindent lehet otthonról tenni. Hozd be hozzánk a szervizünkbe és megnézzük, azután pedig megjavítjuk!

Ne élj Wifi nélkül a 21.században!

Hasonló bejegyzések

2023. 1. 20.

Idén fog megjelenni az Apple virtuális valóság szemüvege!

Az Apple majdnem 20 éve kísérletezik hatalmas csapattal a virtuális valóság szemüvegén és idén végre bemutatják. Úgy gondolják, hogy a jövőben akár ezek az eszközök leválthatják a telefonokat is, ami egy hatalmas nagy változás lenne az egész világon, úgyhogy lássuk mit is tudhatunk egyelőre ezekről csoda készülékekről! Az Apple-től jól megszokott letisztult, modern dizájnnal itt […]

Elolvasom
2022. 12. 22.

Életet mentett az iPhone 14 új funkciója

Idén ősszel jelent meg az iPhone legújabb szériája. Sok új funkció mellett bemutatásra került a műholdas segélykérés is, amihez nem kell sem internet elérés, sem térerő, hogy értesíteni tudjuk a megfelelő hatóságokat, ha baj van. Most tényleg bizonyította, hogy különbséget jelenthet élet és halál között. Egy alaszkai férfi december elsején elakadt motoros szánjával. Két település […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.