+36 70 369 44 78

Blog

Nincs wifi az iPhone készülékemen

Nincs wifi az iPhone készülékemen

 

Többször előfordul hibaként iPhone tulajdonosoknál, hogy nem tudnak rákapcsolódni telefonjukkal egy Wifi hálózatra sem, ilyenkor sajnos csak a mobilinternetet lehet használni, ami azért hosszútávon elég költséges és nem elég hatékony lehet, de akkor mégis mit tehetünk?

Előszöris ellenőrizd, hogy biztosan a telefonnal van a probléma és a többi eszközöd tud-e csatlakozni az internetre, ha más eszközök sem tudnak rácsatlakozni, akkor próbáld meg újraindítani a routert és ha ezután is fennáll a probléma keresd szolgáltatódat. Viszont ha a többi eszköz tud csatlakozni az internetre csak a te telefonod nem, akkor azzal lesz a probléma. 

Mit tehetsz te otthon mielőtt szervizbe mennél? Első lépésként állítsd a hálózati beállításoknál alapértelmezettre az iPhonod-at. Ezáltal el fog felejteni minden hálózati beállítást. Sajnos hogyha ezután is fennáll a probléma az sok valószínűséggel hardveres és nem túl sok mindent lehet otthonról tenni. Hozd be hozzánk a szervizünkbe és megnézzük, azután pedig megjavítjuk!

Ne élj Wifi nélkül a 21.században!

Hasonló bejegyzések

2023. 5. 30.

Első Apple múzeum Budapesten

Hallottál már a múzeumról, ahol az Apple evolúcióját követjük nyomon? Kíváncsi vagy a ma forgalmazott készülékek őseire és a cég példaértékű teljesítményeire? Ha igen, akkor a Carecity-ben jó helyen jársz!   Számunkra lenyűgöző mindaz, amit az Apple ez idáig elért. Speciális múzeumunkkal szeretnénk kifejezni tiszteletünket és másokkal is megismertetni ezeket a sikereket. Az egykori termékek, amik […]

Elolvasom
2023. 5. 2.

Ezért nem jár töltőadapter az új készülékedhez!

 Sokakban felháborodást keltett, hogy az iPhone legutóbbi szériái mellé már nem kaphatunk töltőadaptert. Nem csoda, hogy az eddig elégedett vásárlók, akik a telefon mellé automatikusan járó fülhallgatóhoz és töltőfelszereléshez szoktak, azok most úgy érzik, hogy az Apple cserben hagyta őket. Sajnos kevesen gondolkoznak el azon, mi lehet a döntés hátterében, pedig nincs szó másról, mint […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone, Mac és Apple Watch javítására szakosodott szervize.