+36 70 369 44 78

Blog

Nincs wifi az iPhone készülékemen

Nincs wifi az iPhone készülékemen

 

Többször előfordul hibaként iPhone tulajdonosoknál, hogy nem tudnak rákapcsolódni telefonjukkal egy Wifi hálózatra sem, ilyenkor sajnos csak a mobilinternetet lehet használni, ami azért hosszútávon elég költséges és nem elég hatékony lehet, de akkor mégis mit tehetünk?

Előszöris ellenőrizd, hogy biztosan a telefonnal van a probléma és a többi eszközöd tud-e csatlakozni az internetre, ha más eszközök sem tudnak rácsatlakozni, akkor próbáld meg újraindítani a routert és ha ezután is fennáll a probléma keresd szolgáltatódat. Viszont ha a többi eszköz tud csatlakozni az internetre csak a te telefonod nem, akkor azzal lesz a probléma. 

Mit tehetsz te otthon mielőtt szervizbe mennél? Első lépésként állítsd a hálózati beállításoknál alapértelmezettre az iPhonod-at. Ezáltal el fog felejteni minden hálózati beállítást. Sajnos hogyha ezután is fennáll a probléma az sok valószínűséggel hardveres és nem túl sok mindent lehet otthonról tenni. Hozd be hozzánk a szervizünkbe és megnézzük, azután pedig megjavítjuk!

Ne élj Wifi nélkül a 21.században!

Hasonló bejegyzések

2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom
2022. 9. 9.

Megérkezett az új iPhone széria

Négy új mobilja jelent meg az Apple-nek idén ősszel. Az iPhone 14, 14 Plus, 14 Pro, 14 Pro Max. Az alapmodellek a 14 és 14 plus nem sokban különböznek az előző generációtól külsőre és belsőre is hasonlóak, de mégis mik az újdonságok? Nagyon sok embernél fontos tényezőt játszik a kamera a telefonjában, úgyhogy kezdjük is […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.