+36 70 369 44 78

Blog

Maradj otthon és vedd igénybe szervizfutár szolgáltatásunkat!

Maradj otthon és vedd igénybe szervizfutár szolgáltatásunkat!

Tisztelt Ügyfeleink!

Tekintettel a koronavírus-járvány által kialakult helyzetre szeretnénk az Önök figyelmébe ajánlani szervizfutár lehetőségünket, ezáltal is csökkentve az esetleges fertőzés veszélyét.
Küldje el nekünk javítandó eszközét a 1132 Budapest Visegrádi utca 18/b címre, a CareCity Budapest – Telekom Trade KFT – nek címezve és mi azonnal hozzákezdünk a javításhoz. Az elkészült eszközöket díjmentesen visszaküldjük és a javítás költsége utánvéttel fizethető.
A futárszolgálat megrendeléséhez kattintson ide!

Amennyiben mégis személyesen kíván befáradni hozzánk, kérjük foglaljon időpontot itt, hogy ezzel is gyorsítsuk a szervizelés folyamatát és kérjük ha felkeres minket, akkor csak az eszköz átadás/átvétel ideje alatt tartózkodjon az üzlettérben!

Továbbá minden javítandó és megjavított készüléket hőkezelési eljárásnak vetünk alá a felületen található vírusok ártalmatlanítása céljából.

Köszönjük Ügyfeleink együttműködését!
Vigyázzunk egymásra, vigyázzunk magunkra!

A CareCity iPhoneszerviz csapata 

Hasonló bejegyzések

2023. 3. 24.

Újra lesz TouchID az iPhone készülékekben?

Évek óta vitatott kérdés, hogy az Apple gyártói által kedvelt FaceID képes-e felülmúlni a jól bevált ujjlenyomatolvasó rendszert. A 2017-ben debütált technológia sokak tetszését elnyerte, vannak azonban, akik hiányolják az ujjlenyomatolvasót, amit már az Iphone 8 óta nem láthatunk.  Ez persze nem jelenti, hogy örökre búcsút kell mondanunk a TouchID-nak, mostanában ugyanis azt rebesgetik, hogy […]

Elolvasom
2022. 9. 1.

Nincs wifi az iPhone készülékemen

  Többször előfordul hibaként iPhone tulajdonosoknál, hogy nem tudnak rákapcsolódni telefonjukkal egy Wifi hálózatra sem, ilyenkor sajnos csak a mobilinternetet lehet használni, ami azért hosszútávon elég költséges és nem elég hatékony lehet, de akkor mégis mit tehetünk? Előszöris ellenőrizd, hogy biztosan a telefonnal van a probléma és a többi eszközöd tud-e csatlakozni az internetre, ha […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.