+36 70 369 44 78

Blog

Maradj otthon és vedd igénybe szervizfutár szolgáltatásunkat!

Maradj otthon és vedd igénybe szervizfutár szolgáltatásunkat!

Tisztelt Ügyfeleink!

Tekintettel a koronavírus-járvány által kialakult helyzetre szeretnénk az Önök figyelmébe ajánlani szervizfutár lehetőségünket, ezáltal is csökkentve az esetleges fertőzés veszélyét.
Küldje el nekünk javítandó eszközét a 1132 Budapest Visegrádi utca 18/b címre, a CareCity Budapest – Telekom Trade KFT – nek címezve és mi azonnal hozzákezdünk a javításhoz. Az elkészült eszközöket díjmentesen visszaküldjük és a javítás költsége utánvéttel fizethető.
A futárszolgálat megrendeléséhez kattintson ide!

Amennyiben mégis személyesen kíván befáradni hozzánk, kérjük foglaljon időpontot itt, hogy ezzel is gyorsítsuk a szervizelés folyamatát és kérjük ha felkeres minket, akkor csak az eszköz átadás/átvétel ideje alatt tartózkodjon az üzlettérben!

Továbbá minden javítandó és megjavított készüléket hőkezelési eljárásnak vetünk alá a felületen található vírusok ártalmatlanítása céljából.

Köszönjük Ügyfeleink együttműködését!
Vigyázzunk egymásra, vigyázzunk magunkra!

A CareCity iPhoneszerviz csapata 

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.