+36 70 369 44 78

Blog

Maradj otthon és vedd igénybe szervizfutár szolgáltatásunkat!

Maradj otthon és vedd igénybe szervizfutár szolgáltatásunkat!

Tisztelt Ügyfeleink!

Tekintettel a koronavírus-járvány által kialakult helyzetre szeretnénk az Önök figyelmébe ajánlani szervizfutár lehetőségünket, ezáltal is csökkentve az esetleges fertőzés veszélyét.
Küldje el nekünk javítandó eszközét a 1132 Budapest Visegrádi utca 18/b címre, a CareCity Budapest – Telekom Trade KFT – nek címezve és mi azonnal hozzákezdünk a javításhoz. Az elkészült eszközöket díjmentesen visszaküldjük és a javítás költsége utánvéttel fizethető.
A futárszolgálat megrendeléséhez kattintson ide!

Amennyiben mégis személyesen kíván befáradni hozzánk, kérjük foglaljon időpontot itt, hogy ezzel is gyorsítsuk a szervizelés folyamatát és kérjük ha felkeres minket, akkor csak az eszköz átadás/átvétel ideje alatt tartózkodjon az üzlettérben!

Továbbá minden javítandó és megjavított készüléket hőkezelési eljárásnak vetünk alá a felületen található vírusok ártalmatlanítása céljából.

Köszönjük Ügyfeleink együttműködését!
Vigyázzunk egymásra, vigyázzunk magunkra!

A CareCity iPhoneszerviz csapata 

Hasonló bejegyzések

2023. 7. 5.

iCloud minden Apple készülékedre!

Azt kérdezed, miért éri meg számítástechnikai eszközeidet kizárólag Apple termékekre cserélned? Miért vegyél az iPhone mellé iPad- et, és ha már itt tartunk, miért jobb a Mac gép bármely másfajta laptopnál?  A válasz egyszerű: iCloud. Ez az Apple saját internetes tároló-szolgáltatása, amely lehetővé teszi, hogy az összes OS és iOS eszközödet összehangold; segítségével csaknem minden […]

Elolvasom
2023. 5. 30.

Első Apple múzeum Budapesten

Hallottál már a múzeumról, ahol az Apple evolúcióját követjük nyomon? Kíváncsi vagy a ma forgalmazott készülékek őseire és a cég példaértékű teljesítményeire? Ha igen, akkor a Carecity-ben jó helyen jársz!   Számunkra lenyűgöző mindaz, amit az Apple ez idáig elért. Speciális múzeumunkkal szeretnénk kifejezni tiszteletünket és másokkal is megismertetni ezeket a sikereket. Az egykori termékek, amik […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone, Mac és Apple Watch javítására szakosodott szervize.