+36 70 369 44 78

Blog

Visszatér az iPhone 4 formavilágához az Apple jövőre?

Visszatér az iPhone 4 formavilágához az Apple jövőre?

Bő két hete mutatta be az Apple az idei iPhone-palettát, de ahogy az lenni szokott, az elemzők figyelme máris a jövő évre várható modellek felé fordult. Tudvalevő, hogy a cupertinoi vállalat durván 3 generációnként vált design-t a mobil készülékeik terén és most a MacRumors számolt be az örök érvényű Apple-jós, Ming-Chi Kuo elemzése szerint arról, hogy 2020-ban visszatérhetnek az akkor tíz éves iPhone 4 tömb-szerű, fémkeretbe foglalt formavilágához.

Jony Ive iPhone 4-es tervezése volt az első okostelefon, amely bemutatta egy négyszögletes, mégis lekerekített alumínium keret kialakítását, amely két megerősített üvegtábla között helyezkedik el – egy olyan kialakítást, amelyet aztán számtalan módon lemásoltak az iparban.

Arra számítunk, hogy az új 2020-as iPhone kialakítása jelentősen megváltozik. […] A fémkeretet, valamint az első és a hátsó 2 / 2.5D-es üveget továbbra is használják majd, de a fémkeret felületét az iPhone 4-hez hasonló kialakítással fogják újragondolni, és ez a jelenlegi felületi kialakítás helyébe lép.

Kuo szerint a 2020-as iPhone készülékek új méretekben lesznek elérhetők. Úgy véli, hogy az Apple 5,4 és 6,7 hüvelykes csúcskategóriás iPhone készülékeket fog megjelenni OLED kijelzőkkel, valamint egy 6,1 hüvelykes modellt szintén OLED kijelzővel. Ezen kívül kisebb notch-okat, 5G támogatást és  egy 3D ToF lencsét is várhatunk, amely támogatja a kiterjesztett valóságot és javítja a kamera élményét.

Hasonló bejegyzések

2023. 7. 5.

iCloud minden Apple készülékedre!

Azt kérdezed, miért éri meg számítástechnikai eszközeidet kizárólag Apple termékekre cserélned? Miért vegyél az iPhone mellé iPad- et, és ha már itt tartunk, miért jobb a Mac gép bármely másfajta laptopnál?  A válasz egyszerű: iCloud. Ez az Apple saját internetes tároló-szolgáltatása, amely lehetővé teszi, hogy az összes OS és iOS eszközödet összehangold; segítségével csaknem minden […]

Elolvasom
2023. 5. 30.

Első Apple múzeum Budapesten

Hallottál már a múzeumról, ahol az Apple evolúcióját követjük nyomon? Kíváncsi vagy a ma forgalmazott készülékek őseire és a cég példaértékű teljesítményeire? Ha igen, akkor a Carecity-ben jó helyen jársz!   Számunkra lenyűgöző mindaz, amit az Apple ez idáig elért. Speciális múzeumunkkal szeretnénk kifejezni tiszteletünket és másokkal is megismertetni ezeket a sikereket. Az egykori termékek, amik […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone, Mac és Apple Watch javítására szakosodott szervize.