+36 70 369 44 78

Blog

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.

 1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő

Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig.

2.Képből kivághatunk alakokat

A következő személyes kedvencem a mostantól fotókból kivágható elemek rész. Ezzel egy adott embert vagy jelen esetünkben kutyát ki tudsz emelni a képről és akár a hattér nélkül kimásolni, megosztani.

3.Láthatod hány százalékon van a telefonod

Ez már egy évek óta várt frissítés, mert Notch megjelenésével a százalék mutatása eltűnt és sokaknak nagy fejtörést okozott mit is csináljanak most pontosan, de szerencsére ezt végre orvosolták és a beállításokban egyszerűen bekapcsolható.

4.Wifi jelszavak megtekintése

Nagyon nagyon örülünk neki, hogy végre meg tudjuk nézni a régen elmentetett wifik jelszavait is, ezt egyszerűen a jobb felső sarokban a szerkesztésnél tehetitek meg.

5.Szerkeszthetőek és törölhetőek a iMessage-k végre

A visszavonás már Messengeren és Instagramon egy ideje lehetséges és végre ide is megérkezett a szerkeszthetőséggel, ami szintúgy nagyon jó funkció.

 

Hogyha még több iPhone tippet szeretnél hallani ne felejts el követni minket a social médiás felületeinken

Ig: @carecity_budapest

Tiktok: @iphoneszerviz

Facebook: iPhoneszerviz

 

Hogyha szeretnél információkat megtudni az új készülékekről ajánlom figyelmedbe előző cikkünket

https://carecity.hu/megerkezett-az-uj-iphone-szeria/

Hogyha többet szeretnél megtudni az iOS 16-ról, akkor keresd fel az Apple hivatalos oldalát

https://www.apple.com/ios/ios-16/

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 9.

Megérkezett az új iPhone széria

Négy új mobilja jelent meg az Apple-nek idén ősszel. Az iPhone 14, 14 Plus, 14 Pro, 14 Pro Max. Az alapmodellek a 14 és 14 plus nem sokban különböznek az előző generációtól külsőre és belsőre is hasonlóak, de mégis mik az újdonságok? Nagyon sok embernél fontos tényezőt játszik a kamera a telefonjában, úgyhogy kezdjük is […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.