+36 70 369 44 78

Blog

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.

 1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő

Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig.

2.Képből kivághatunk alakokat

A következő személyes kedvencem a mostantól fotókból kivágható elemek rész. Ezzel egy adott embert vagy jelen esetünkben kutyát ki tudsz emelni a képről és akár a hattér nélkül kimásolni, megosztani.

3.Láthatod hány százalékon van a telefonod

Ez már egy évek óta várt frissítés, mert Notch megjelenésével a százalék mutatása eltűnt és sokaknak nagy fejtörést okozott mit is csináljanak most pontosan, de szerencsére ezt végre orvosolták és a beállításokban egyszerűen bekapcsolható.

4.Wifi jelszavak megtekintése

Nagyon nagyon örülünk neki, hogy végre meg tudjuk nézni a régen elmentetett wifik jelszavait is, ezt egyszerűen a jobb felső sarokban a szerkesztésnél tehetitek meg.

5.Szerkeszthetőek és törölhetőek a iMessage-k végre

A visszavonás már Messengeren és Instagramon egy ideje lehetséges és végre ide is megérkezett a szerkeszthetőséggel, ami szintúgy nagyon jó funkció.

 

Hogyha még több iPhone tippet szeretnél hallani ne felejts el követni minket a social médiás felületeinken

Ig: @carecity_budapest

Tiktok: @iphoneszerviz

Facebook: iPhoneszerviz

 

Hogyha szeretnél információkat megtudni az új készülékekről ajánlom figyelmedbe előző cikkünket

https://carecity.hu/megerkezett-az-uj-iphone-szeria/

Hogyha többet szeretnél megtudni az iOS 16-ról, akkor keresd fel az Apple hivatalos oldalát

https://www.apple.com/ios/ios-16/

Hasonló bejegyzések

2023. 7. 5.

iCloud minden Apple készülékedre!

Azt kérdezed, miért éri meg számítástechnikai eszközeidet kizárólag Apple termékekre cserélned? Miért vegyél az iPhone mellé iPad- et, és ha már itt tartunk, miért jobb a Mac gép bármely másfajta laptopnál?  A válasz egyszerű: iCloud. Ez az Apple saját internetes tároló-szolgáltatása, amely lehetővé teszi, hogy az összes OS és iOS eszközödet összehangold; segítségével csaknem minden […]

Elolvasom
2023. 5. 30.

Első Apple múzeum Budapesten

Hallottál már a múzeumról, ahol az Apple evolúcióját követjük nyomon? Kíváncsi vagy a ma forgalmazott készülékek őseire és a cég példaértékű teljesítményeire? Ha igen, akkor a Carecity-ben jó helyen jársz!   Számunkra lenyűgöző mindaz, amit az Apple ez idáig elért. Speciális múzeumunkkal szeretnénk kifejezni tiszteletünket és másokkal is megismertetni ezeket a sikereket. Az egykori termékek, amik […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone, Mac és Apple Watch javítására szakosodott szervize.