+36 70 369 44 78

Blog

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.

 1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő

Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig.

2.Képből kivághatunk alakokat

A következő személyes kedvencem a mostantól fotókból kivágható elemek rész. Ezzel egy adott embert vagy jelen esetünkben kutyát ki tudsz emelni a képről és akár a hattér nélkül kimásolni, megosztani.

3.Láthatod hány százalékon van a telefonod

Ez már egy évek óta várt frissítés, mert Notch megjelenésével a százalék mutatása eltűnt és sokaknak nagy fejtörést okozott mit is csináljanak most pontosan, de szerencsére ezt végre orvosolták és a beállításokban egyszerűen bekapcsolható.

4.Wifi jelszavak megtekintése

Nagyon nagyon örülünk neki, hogy végre meg tudjuk nézni a régen elmentetett wifik jelszavait is, ezt egyszerűen a jobb felső sarokban a szerkesztésnél tehetitek meg.

5.Szerkeszthetőek és törölhetőek a iMessage-k végre

A visszavonás már Messengeren és Instagramon egy ideje lehetséges és végre ide is megérkezett a szerkeszthetőséggel, ami szintúgy nagyon jó funkció.

 

Hogyha még több iPhone tippet szeretnél hallani ne felejts el követni minket a social médiás felületeinken

Ig: @carecity_budapest

Tiktok: @iphoneszerviz

Facebook: iPhoneszerviz

 

Hogyha szeretnél információkat megtudni az új készülékekről ajánlom figyelmedbe előző cikkünket

https://carecity.hu/megerkezett-az-uj-iphone-szeria/

Hogyha többet szeretnél megtudni az iOS 16-ról, akkor keresd fel az Apple hivatalos oldalát

https://www.apple.com/ios/ios-16/

Hasonló bejegyzések

2023. 5. 30.

Első Apple múzeum Budapesten

Hallottál már a múzeumról, ahol az Apple evolúcióját követjük nyomon? Kíváncsi vagy a ma forgalmazott készülékek őseire és a cég példaértékű teljesítményeire? Ha igen, akkor a Carecity-ben jó helyen jársz!   Számunkra lenyűgöző mindaz, amit az Apple ez idáig elért. Speciális múzeumunkkal szeretnénk kifejezni tiszteletünket és másokkal is megismertetni ezeket a sikereket. Az egykori termékek, amik […]

Elolvasom
2023. 5. 2.

Ezért nem jár töltőadapter az új készülékedhez!

 Sokakban felháborodást keltett, hogy az iPhone legutóbbi szériái mellé már nem kaphatunk töltőadaptert. Nem csoda, hogy az eddig elégedett vásárlók, akik a telefon mellé automatikusan járó fülhallgatóhoz és töltőfelszereléshez szoktak, azok most úgy érzik, hogy az Apple cserben hagyta őket. Sajnos kevesen gondolkoznak el azon, mi lehet a döntés hátterében, pedig nincs szó másról, mint […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone, Mac és Apple Watch javítására szakosodott szervize.