+36 70 369 44 78

Blog

A kijelző csere mumusa: után gyártott kijelző

A kijelző csere mumusa: után gyártott kijelző

„Ugye gyári alkatrészt használtok?” Szervizünkben gyakran elhangzó kérdés, főleg akkumulátor és kijelző csere előtt. A felhasználók, ezzel egyidejűleg pedig a kijelző csere mumusa: az után gyártott kijelző.

Az aggódás a felhasználók, ügyfelek részéről jogos, hiszen rengeteg szerviz működik Magyarországon, akik előszeretettel szerelnek után gyártott alkatrészeket a készülékekbe, melyeket gondosan rájuk bíznak.

Az egyik leggyakoribb panasz, amivel hozzánk fordulnak, hogy elejtésre került szeretett iPhone készülékük és sajnos összetört. Természetesen mindenkinek lehet rossz napja, érheti balszerencse vagy beleset az okostelefon pedig minden momentumban velünk van, ezért az egyik legsérülékenyebb eszközünk. Amire viszont nagyon figyelni kell, hogy olyan szervizt válasszunk, akik kizárólag gyári minőségű alkatrészekkel dolgoznak. Ez lehet akár az Apple magyarországi hivatalos szervize vagy akár egy független, megbízható iPhone szerviz, mint például a CareCity.

Miért ne vásárolj után gyártottat?

  • Képminőség: A kínai utángyártott kijelzőben lévő LCD felbontásban, színmélységben és fényerőben meg sem közelíti az Apple álltal gyárott minőséget.
  • Üvegfelület: Csak az eredeti kijelző rendelkezik olyan edzett “Gorilla Glass” üvegfelülettel, ami ellenáll a kisebb ütéseknek és nehezebben karcolódik. Biztosak lehetünk benne, hogy a Kínából rendelt kijelző sokkal sérülékenyebb lesz.
  • Érintő réteg: Gyakori probléma az olcsóbb utánzatoknál, hogy az érintés nem lesz olyan pontos, mint a gyári kijelzőnél.

Otthoni javítás internetről rendelt alkatrésszel? Rossz párosítás!

A rossz minőségű kijelző után a következő nagy probléma csoport, mellyel gyakran fordulnak szervizünkhöz, hogy otthon próbálták orvosolni a bajt egy internetről rendelt kijelzővel. Sajnos ebben az esetben maga a kijelző származása kétes, valamint a nem hozzá értő kezek végzetes károkat is okozhatnak. Ami a Youtube videó alapján pár percnek és roppant egyszerűnek tűnik, a valóságban ennél sokkal komplexebb. Ezért érdemes ezt szakemberre bízni!

Felhasználóként megfordulhat a fejünkben, hogy egyszerűen csak nem javíttatjuk meg okos telefonunkat, ha működik törött kijelzővel is. Ennek a megoldásnak is több hátulütője van!

Halogatod a javítást? Ne tedd!

  • A törés mentén beszivároghat a nedvesség, víz, pára és akár alaplapi problémát is okozhat, mely a készülék végzetéhez vezethet.
  • Sérüléseket okozhatnak a kiálló szilánkok
  • További károkhoz, hibákhoz vezethet a készülékben, melyeknek javítása sokkal költségesebb, időigényesebb mint egy egyszerű kijelző csere.

A CareCity – nél gondosan válogatjuk meg beszállító partnereinket, ezért kizárólag gyári minőségű alkatrészekkel dolgozunk. Számunkra a kijelző csere egy rutinművelet, mely akár 1 órán belül el is készül. A gyorsaság, precízség és maximális minőségben való szolgáltatás nyújtás fő célunk működésünk során.

Válaszd te is az eredetit!

ÁRAINK

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.