+36 70 369 44 78

Blog

A legdrágább iPhone 11

A legdrágább iPhone 11

Bár az új iPhone modellek csak szeptember 10-én kerülnek bemutatásra és garantáltan nem lesznek olcsóak, orosz barátaink addig sem lustálkodtak és el is készítették a leendő modell 14 millió forintos változatát.

Ha már idén volt a holdra-szállás 50. évfordulója, akkor a luxuskészülékben helyet kapott egy kis meteorkő és a hold egy darabja is. Az eszköz hátlapjára pedig egy valódi tourbillon szerkezetet építettek. Aki már csapná is ki a csekkfüzetet, hogy az éjszakai égitestünk egy darabkájával díszített iPhone birtokosa legyen, annak van egy rossz hírünk; az eszköz már sold-out a cég honlapján.
De nem kell aggódni, vannak olcsóbb darabok is. A Soyuz űrhajó egy darabjával díszített példány például már potom 5570 dollártól beszerezhető.

Hasonló bejegyzések

2019. 9. 13.

Üzenetet rejtett az Apple a bemutató videójába az arra érdemeseknek

A keddi, többek között új iPhone készülékeket és az Apple Watch következő generációját is felvonultató eseményről készült egy összefoglaló videó, ami két percben foglalja össze a történéseket. A 9to5Mac pedig rátalált egy elrejtett kis üzenetre a videóban, ami az igazán keményvonalas Apple-rajongóknak szól. Aki igazán szemfüles, annak feltűnhet, hogy a videóban 1:23 magasságában egy képkocka […]

Elolvasom
2019. 9. 11.

Mindent a tegnap bemutatott iPhone készülékekről

Az Apple itthoni idő szerint tegnap 19 órakor rendezte éves őszi bemutatóját, ahol többek között bemutatásra kerültek az idei iPhone modellek is. Túl nagy meglepetések nem születtek; az előzetes pletykák alapján már lehetett tudni, hogy idén is három készülékkel bővül a paletta, ami tulajdonképpen inkább kettő: egy 6.1 hüvelykes kijelzővel ellátott iPhone 11, egy 5.8 […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.