+36 70 369 44 78

Blog

A legdrágább iPhone 11

A legdrágább iPhone 11

Bár az új iPhone modellek csak szeptember 10-én kerülnek bemutatásra és garantáltan nem lesznek olcsóak, orosz barátaink addig sem lustálkodtak és el is készítették a leendő modell 14 millió forintos változatát.

Ha már idén volt a holdra-szállás 50. évfordulója, akkor a luxuskészülékben helyet kapott egy kis meteorkő és a hold egy darabja is. Az eszköz hátlapjára pedig egy valódi tourbillon szerkezetet építettek. Aki már csapná is ki a csekkfüzetet, hogy az éjszakai égitestünk egy darabkájával díszített iPhone birtokosa legyen, annak van egy rossz hírünk; az eszköz már sold-out a cég honlapján.
De nem kell aggódni, vannak olcsóbb darabok is. A Soyuz űrhajó egy darabjával díszített példány például már potom 5570 dollártól beszerezhető.

Hasonló bejegyzések

2022. 10. 28.

Régi Apple géped újra használható lehet?

Nagyon sokszor akár 10 éves számítógépeket is tökéletesen lehet használni a mindennapokban. Most adok pár jótanácsot mitől lesz újra használható a régi számítógéped! Memória bővítése  A régi apple gépekben 2-4gb memória van, de ezt akár a duplájára is lehet emelni vagy még tovább és ez a teljesítményben is jelentős változást fog hozni. Korszerű tárhely  Másik […]

Elolvasom
2022. 9. 27.

5 legjobb funkció, amit az Apple idei frissítése hozott

Mostanra már biztosan sokatoknak sikerült lefrissíteni a legújabb verziót, de most egy gyors összefoglalóban megmutatjuk miről is szól pontosan.  1.Teljesen személyre szabható zároltképernyő Az első ami azonnal szembe tűnik az a zároltképernyő, teljesen új külsőt kapott, amit mostmár személyre szabhatunk az idő betűtípusától kezdve a widgetek-ig. 2.Képből kivághatunk alakokat A következő személyes kedvencem a mostantól […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.