+36 70 369 44 78

Blog

A legdrágább iPhone 11

A legdrágább iPhone 11

Bár az új iPhone modellek csak szeptember 10-én kerülnek bemutatásra és garantáltan nem lesznek olcsóak, orosz barátaink addig sem lustálkodtak és el is készítették a leendő modell 14 millió forintos változatát.

Ha már idén volt a holdra-szállás 50. évfordulója, akkor a luxuskészülékben helyet kapott egy kis meteorkő és a hold egy darabja is. Az eszköz hátlapjára pedig egy valódi tourbillon szerkezetet építettek. Aki már csapná is ki a csekkfüzetet, hogy az éjszakai égitestünk egy darabkájával díszített iPhone birtokosa legyen, annak van egy rossz hírünk; az eszköz már sold-out a cég honlapján.
De nem kell aggódni, vannak olcsóbb darabok is. A Soyuz űrhajó egy darabjával díszített példány például már potom 5570 dollártól beszerezhető.

Hasonló bejegyzések

2020. 1. 23.

Ilyen lesz a következő iPhone?

Ugyan még csak alig pár hónapja mutatta be az Apple az iPhone 11 és 11 Pro készülékeket, de közben átléptünk a következő évbe, sőt évtizedbe, így nem csoda, hogy élesednek a pletykák az idén várható eszközökkel kapcsolatban. Az egyik legtöbbet emlegetett dolog az, hogy az Apple új képernyőméreteket vezethet be. Az egyik iPhone 12s lehet […]

Elolvasom
2020. 1. 16.

Így dolgozik Daisy, az iPhone-szétszedő robot – videó

Még anno 2016-ban olvashattunk már Liam-ról, akit azzal a céllal alkotott az Apple, hogy darabokra szedje a céghez visszajuttatott használt vagy tönkrement iPhone készülékeket. Az ő egyes alkatrészei is segítettek Daisy megalkotásában, aki 2018 óta teljesít szolgálatot egy texasi gyárban és elődjéhez hasonlóan óránként 200 iPhone készüléket képes elemeire bontani. Ez a 2017-es évben egymilliárd eszközt jelentett. Természetesen a […]

Elolvasom

Kik vagyunk?

Magyarország 1. kifejezetten iPhone javítására szakosodott szervize.